Horoscop de weekend 17-19 Februarie 2017

Share

Fecioarele reușesc să facă față provocărilor care le ies în cale, Săgetătorii scapă de unele griji, iar Peștii au parte de două zile pline de reușite.

17-19 Februarie 2017

Berbec

Nici tu nu știi cum reușești să faci acest lucru, însă eviți în mod uimitor toate problemele care îți ies în cale, parcă ai face slalom printre obstacole. Ești plină de energie și reușești să oferi chiar și o mână de ajutor uneia dintre rude care se confruntă cu niște mici dificultăți.

Taur

Weekendul acesta se anunță a fi destul de aglomerat, în special atunci când vine vorba de casă și familie. Se pare că urmează un eveniment important, lucru care pune pe toată lumea pe fugă și pregătiri.

Gemeni

În weekendul acesta, viața personală este prioritară. Nu te preocupi de nimic altceva și te asiguri că toate lucrurile vor decurge exact așa cum te aștepți în cursul săptămânii ce vine.

Rac

Vrei doar să te odihnești, iar dacă știi că ai ceva treburi de rezolvat, vei cere altcuiva să facă acest lucru în locul tău. Simți că ai nevoie de o pauză, una în care să intri ca într-o stare de hibernare, așa că nu vei depune mare efort.

Leu

Ar fi bine să nu pierzi vremea cu activități care nu îți aduc niciun fel de satisfacție. Încearcă să găsești ceva interesant sau chiar productiv de făcut. Dacă nu vrei să faci acest lucru de una singură, apelează la gașca ta de prieteni.

Fecioară

Chiar dacă îți ies în cale anumite obstacole în cursul acestor două zile, nu capitulezi în fața lor. Rămâi fermă și pe poziție indiferent de ceea ce se întâmplă sau spun alții. Știi foarte bine ce ai de făcut, așa că pășește înainte încrezătoare.

Balanță

Ar fi bine să te pregătești atât pentru momente ușor mai grele, cât și pentru mici surprize, pentru că vei avea parte de ambele. Tot ceea ce este bun este legat de familie, iar veștile mai puțin bune sunt legate de niște activități care nu sunt tocmai pe placul tău.

Scorpion

În cursul acestui weekend te vei confrunta cu o problemă care a luat naștere din cauza nemulțumirii unui necunoscut. Abia spre finalul zilei de duminică îți vei da seama că a fost vorba de fapt de un moft al acestuia și că nu era nimic serios la mijloc.

Săgetător

Soarele te ajută să te relaxezi și să îți iei doza de energie și bună dispoziție. Reușești să finalizezi un lucru pe care l-ai început în cursul zilelor trecute, fapt care îți aduce o mare satisfacție și mulțumire.

Capricorn

Îți iei un angajament destul de serios, dar trebuie să ții cont și de riscurile care vin odată cu acesta. Dacă se va întâmpla ceva mai puțin plăcut, ar fi bine să fii pregătită de acest lucru.

Vărsător

În weekendul acesta vei avea ocazia să reiei legătura cu o parte dintre cunoștințele de care ai cam uitat. Se pare că va fi un lucru bun și vei reuși să afli unele noutăți legate de viața lor, unele care ar putea să te includă și pe tine…

Pești

Ai reușit să te ocupi de tot ceea ce ți-ai propus zilele trecute, motiv pentru care weekendul tău va fi destinat unor activități care sunt mai plăcute. Ziua de duminică va fi mult mai reușită decât cea de sâmbătă și vei reuși să te umpli de energie pentru săptămâna ce vine.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news