Home Stiri Jojo, probleme după naștere: „Simt o senzație nasoală. O fi normal?”

Jojo, probleme după naștere: „Simt o senzație nasoală. O fi normal?”

autor Elena Yvette
460 views 2 minute timp de citit

Jojo a devenit de curând mămică pentru a doua oară, dar abia după o lună de la fericitul eveniment artista a dezvăluit că are niște probleme de sănătate. Aceasta a cerut părerea altor mămici.

jojo-probleme-dupa-nastere-simt-o-senzatie-nasoala-o-fi-normal

Jojo a dezvăluit că are câteva probleme după naștere. Aceasta a vorbit despre acest lucru pe blogul personal, unde a cerut păreri în legătură cu problema ei, pentru a vedea dacă și alte mămici au trecut prin această situație.

„Uitasem de mult de contracțiile de după naștere și de senzația ciudată a uterului, pe care l-am simțit ca o minge tare în abdomenul meu. Știți despre ce vorbesc, nu? Mă liniștește gândul că este un fenomen perfect normal și că în scurt timp uterul se va retrage complet, fără să-mi mai facă «probleme»! «Puțina răbdare, Cătălina!», îmi tot repet, privindu-mă în oglindă, în fiecare dimineață. Acesta este momentul în care îmi spun că va trebui ca în scurt timp să îmi reiau rutina și să revin la exercițiile fizice, pentru ca abdomenul să își recapete forma. Dar nu mă grăbesc! Zora și Achim merită tot timpul meu.

Revenind la uter și la problema care îmi dă mie cele mai multe bătăi de cap. Am citit că într-o săptămână uterul cântărește jumătate din greutatea pe care o avea la naștere, iar după aproximativ o perioada de două săptămâni ar trebui să cântărească aproximativ 300 grame și să se retragă aproape în întregime. După patru săptămâni, acesta ar trebui sa revină la forma și greutatea sa inițială, de dinainte de naștere, însă eu simt în continuare o senzație ciudată în legătură cu acesta. Hmm, o fi normal? M-aș bucura să aud și poveștile voastre în legătură cu această problemă”, a scris Jojo pe blogul personal…

Jojo, care are o relație cu Paul Ipate, a născut o fetiță pe 10 ianuarie, pe care a numit-o Zora. Aceasta mai are un băiețel mai mare, pe nume Achim.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies