HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 23-25 Septembrie 2016 – Berbecii au o energie care stârnește invidie

Horoscop de weekend 23-25 Septembrie 2016 – Berbecii au o energie care stârnește invidie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 718 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-de-weekend-23-25-Septembrie-2016.jpg

Berbecii au o energie care stârnește invidie, Gemenii au parte de unele dintre cele mai frumoase momente, iar Scorpionii resimt numeroase satisfacții.

Berbec

Simți nevoia de mai multă satisfacție pe plan personal, motiv pentru care întreaga ta atenție va fi îndreptată în cursul acestor două zile asupra acestui aspect. Cel mai probabil relația de cuplu va fi cea care te va ajuta în această direcție.

Taur

Ești mai energică decât oricând și vei găsi cele mai bune modalități prin care să o consumi, dar fără a ajunge în faza de epuizare. Pui mare preț pe starea ta generală de sănătate și încerci să ai grijă de aceasta indiferent de ce activități întreprinzi.

Gemeni

Se pare că în ultimul timp ai reușit să impresionezi și să surprinzi plăcut o parte din familie. Drept mulțumire, aceasta îți pregătește o surpriză de proporții mari și vei avea parte de unele dintre cele mai frumoase momente alături de aceasta.

Rac

În prima zi din weekend vei fi destul de nostalgică și gândul tău va fi blocat asupra unor aspecte ce țin de o relație din trecut. Ar fi bine să nu rămâi blocată în această stare, ai putea supăra pe cineva drag, cineva care face parte din prezentul tău și nu din trecut.

Leu

Gândurile negative pun stăpânire pe tine și nu reușești să capeți încrederea necesară pentru a derula o activitate pe care voiai de mult să o derulezi. Nu te mai concentra asupra a ceea ce nu ai și încearcă să gândești mai optimist.

Fecioară

Vei fi nevoită să faci un împrumut, însă nu ești mulțumită de acest lucru. Pentru a te scăpa de griji, cineva drag îți va sări în ajutor și astfel vei reuși să ai parte de un weekend al cărui final va fi unul mai frumos decât te așteptai.

Balanță

Chiar dacă ai cheltuit destul de mult în ultima perioadă, partenerul tău se va asigura că nu vei ajunge în pragul datoriilor. Acesta are pregătită o surpriză pentru tine și nici nu vei simți presiunea venită din partea cheltuielilor făcute.

Scorpion

În cursul zilei de sâmbătă vei lua parte la o activitate destul de interesantă și îți vei da seama că ești pricepută la mult mai multe lucruri decât credeai. Duminică nu se anunță nimic important și vei avea ocazia să te relaxezi și să prinzi puteri noi.

Săgetător

Ești într-o poziție avantajoasă față de cei din jurul tău și știi cum anume să profiți de aceasta astfel încât să nu-i faci să se simtă incomodați. Acest lucru nu va rămâne neobservat și vei fi pusă într-o lumină bună în ochii acestora.

Capricorn

Te lovești de o mică problemă în cursul acestui final de săptămână, însă cineva drag te va ajuta să te scapi cât mai repede de aceasta. Ar trebui să ții cont pe viitor de acest lucru!

Vărsător

Nervii tăi tind să te controleze destul de mult. Ar fi bine să încerci să găsești o modalitate prin care să te eliberezi de aceștia, altfel vei avea mereu parte de piedici și mici pierderi din cauza lor.

Pești

Vei avea parte de o surpriză de proporții mari din partea partenerului tău de viață. Se pare că acesta este mereu atent la grijile și nevoile tale și găsește cele mai frumoase modalități prin care să-ți demonstreze acest lucru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed