HomeStiri Mondene Alina Pușcaș, declarații despre sarcină: „Fetiță am vrut, spațiu și-a luat! Rezultatul? O burtică muuult mai mare!”

Alina Pușcaș, declarații despre sarcină: „Fetiță am vrut, spațiu și-a luat! Rezultatul? O burtică muuult mai mare!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 677 views
baietelsaufetitaalinapuscasaafla-1433344370 in Stiri Mondene

Alina Pușcaș va deveni, peste puțin timp, mămică pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume o fetiță însă se confruntă cu o mică problemă: burtica prea mare. Asta se vede în ultima fotografie postată de Alina pe contul de Facebook.

baietelsaufetitaalinapuscasaafla-1433344370

Alina Pușcaș nu a ezitat să împartă cu prietenii ei impresii cu privire la sarcină. „Din ce am înțeles, fetițele ai nevoie de mai mult spațiu ???… Ei bine, fetiță am vrut, spațiu și-a luat! Rezultatul? O burtică muuult mai mare”, a scris Alina Pușcaș în dreptul fotografiei în care i se vede perfect burtica de gravidă.

alina-puscas

„Toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu doctorul, e recomandat să aştepţi un an sau doi. La mine s-a întâmplat după cinci luni. Eu după prima sarcină m-am recuperat complet, operaţia s-a închis de tot, ca şi cum nu ar fi fost. Deci nu e nicio problemă. Vă jur că asta mi-am dorit. Sunt fericită, împlinită, avem un copil frumos şi sper ca şi fetiţa să iasă la fel de frumoasă, să aibă ochii lui”, a declarat Alina Puşcaş, la Antena Stars.

Recent, băiețelul ei, Alexandru, a împlinit un an. Cu această ocazie, vedeta a organizat o super petrecere la Castelul Bran.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed