HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscopul săptămânal 20-26 Martie 2017

Horoscopul săptămânal 20-26 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 992 views
Horoscopul-săptămânal-20-26-Martie-2017 in Horoscop astrocafe

Viața Racilor cunoaște semne de îmbunătățire, Săgetătorii reușesc să instaleze liniștea și ordinea în mediile în care activează, iar oportunitățile de avansare profesională a Capricornilor sunt puternic favorizate.

Horoscopul săptămânal 20-26 Martie 2017

Berbec

Starea ta de spirit oscilează, iar asta va îngreuna comunicarea cu cei din jur, în special cu colegii de la locul de muncă. Ar fi bine să încerci să te concentrezi asupra unor activități care sunt de folos pentru dezvoltarea ta personală și emoțională.

Taur

Eşti cam strâmtorat la capitolul finanţe, aşa că nu ar fi rău să fii mai econoamă în weekend. Nu mai cheltui sume de bani destul de semnificative pe lucruri de care nu ai nevoie în momentul actual și încearcă să te gândești și la viitor.

Gemeni

Există ceva anume ce pare să te deranjeze destul de mult, însă nu reușești să îți dai seama despre ce anume este vorba. Poate ar fi bine să discuți cu cei dragi, există șanse mari ca aceștia să reușească să îți deschidă puțin ochii.

Rac

Locul de muncă anunţă zile liniştite din punct de vedere al sarcinilor pe care le ai de rezolvat, însă se pot ivi ocazii care să fie favorabile în ceea ce privește situația ta financiară. Cu puțin calm și atenție vei reuși să obții niște avantaje semnificative.

Leu

Stresul pare să pună stăpânire pe tine din cauza sarcinilor pe care le ai de rezolvat la birou. Încearcă să nu sari peste pauze și adună-ţi toate forţele, vei avea nevoie de ele acum mai mult ca oricând.

Fecioară

Duci dorul cuiva sau a ceva. Nu reușești să te lămurești din acest punct de vedere, iar semnele de întrebare par să se instaleze din ce în ce mai des în mintea ta. Încearcă să nu te îngreunezi cu acestea și nu lăsa lucrurile mărunte să te afecteze mai mult decât este cazul.

Balanță

Nu eşti în apele tale săptămâna aceasta, iar abilitățile tale de socializare par să înregistreze unele minusuri din această cauză. La locul tău de muncă rişti să intri în conflict cu colegii tăi, lucru cauzat în principal atitudinii tale.

Scorpion

Prima parte a săptămânii te prinde ușor recalcitrantă și agitată însă în weekend începi să îţi revii, aşa că ai face bine să găseşti o modalitate prin care să recompensezi atitudinea ta negativă. Nu mai lăsa lucrurile rele din viața ta să te conducă, altfel vei avea numai de pierdut.

Săgetător

Reușești să te concentrezi în totalitate asupra muncii în prima parte a săptămânii, lucru care face ca ultimele zile din săptămână să fie mai lejere decât de obicei. Ești de real ajutor pentru colegii tăi și reușești să clarifici unele nelămuriri care s-au instalat între voi.

Capricorn

Mijlocul săptămânii pare a fi perioada care favorizează încheierea de contracte și afaceri. Este o perioadă numai bună pentru a te concentra asupra carierei tale profesionale și vei avea șanse mari să evoluezi din acest punct de vedere.

Vărsător

Slujba nu pare să te solicite prea mult zilele acestea, însă și așa nu trebuie să te culci pe-o ureche. În weekend, îţi poți dedica timpul liber partenerului, care s-a simțit cam neglijat săptămâna asta…

Pești

În primele zile ale săptămânii reușești să obții niște stimulente și avantaje în ceea ce privește cariera ta. Vrei să ai parte de niște schimbări, însă motivarea ta mai trebuie întărită din acest punct de vedere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed