HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 20 Martie 2017

Horoscop zilnic Luni, 20 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop-zilnic-Luni-20-Martie-2017 in Horoscop pentru fiecare zodie

O fi o zi bună pentru a te apuca de noi activități sau e mai bine să te concentrezi mai mult pe cele deja începute? Iată ce are pregătit pentru tine horoscopul zilei de azi.

Horoscop-zilnic-Luni-20-Martie-2017

Berbec

Din cauza unei ieșiri pe care ai programat-o pentru seara de azi, vei fi concentrată pe aceasta, iar acest lucru te va împiedica să îți duci la bun sfârșit sarcinile de la locul de muncă. Încearcă să nu stai prea mult cu capul în nori.

Taur

La mijlocul zilei urmează să te întâlnești cu cineva important. Încearcă să îți rezolvi la timp sarcinile din prima parte a zilei pentru a nu întârzia, deoarece ai putea avea parte de o mare pierdere.

Gemeni

Să nu te aștepți să ai parte de liniște în prima parte a zilei, pentru că nu va fi deloc așa. La locul de muncă toată lumea va fi foarte agitată, lucru care te va influența negativ în activitățile pe care le vei derula, atât aici, cât și acasă.

Rac

Dacă de dimineață pleci de acasă cu gândurile împăcate și pozitivism, așa vei fi pe tot parcursul zilei. Încearcă să fii optimistă și nu te gândi la ce ar putea merge prost.

Leu

Se pare că azi vei purta o discuție în contradictoriu cu o prietenă sau chiar cu partenerul tău. Încearcă măcar tu să îți păstrezi calmul și nu te lăsa condusă de nervi, vei avea doar de pierdut, iar spre seară vei avea o stare destul de proastă.

Fecioară

Azi pari a fi foarte tăcută și nu prea te implici în discuțiile care au loc în preajma ta. Vei avea foarte multă treabă însă nu trebuie să-ți faci griji în această privință, te vei încadra în timp cu toate sarcinile.

Balanță

Se pare că azi te lași pe tine deoparte și te oferi să ajuți pe cineva drag care pare să aibă multe probleme pe cap. Nu trebuie însă să oferi mai mul decât ai și nu trebuie să te lași pe tine pe locul doi.

Scorpion

Azi cu siguranță nu este o zi bună ca să depui foarte mult efort fizic. Încearcă să ai grijă de sănătatea ta și de cea a familiei. Nu ar fi o idee rea să iei în considerare un mic concediu de relaxare.

Săgetător

Se pare că planeta iubirii are azi mai mare grijă de tine decât de alte persoane. Azi cu siguranță este ziua în care iubitul tău îți va oferi mai multe surprize decât de obicei.

Capricorn

Azi vei obține o aprobare pe care o aștepți deja de ceva timp. Familia va fi alături de tine și te va susține să pornești într-o nouă direcție, una care îți rezervă multe beneficii.

Vărsător

Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău azi, pe tine nu pare să te afecteze absolut deloc. Ești concentrată pe treburile pe care le-ai planificat pentru această zi, iar spre seară vei petrece timp cu familia ta…

Pești

Se pare că azi vei avea ocazia să semnezi un nou contract. Chiar dacă la început vei ezita, îți vei da seama că nu îți permiți o astfel de pierdere, iar la finalul zilei vei accepta această nouă colaborare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed