HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscopul săptămânal 27 Martie – 2 Aprilie 2017

Horoscopul săptămânal 27 Martie – 2 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 818 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Horoscopul-săptămânal-27-Martie-2-Aprilie-2017.jpg

Cariera Leilor este în plină ascensiune, Săgetătorilor li se face o mare favoare, iar Vărsătorii trec printr-o perioadă care-i ajută să se destindă.

Berbec

În primele zile din săptămână vei fi binedispusă și nu te vei lăsa influențată negativ de niciun factor extern. Cu toate acestea, în cea de-a doua jumătate a săptămânii vei primi o veste care va reuși să te demoralizeze într-o mică măsură, dar nu trebuie să îți pierzi speranța și spiritul optimist.

Taur

Dacă îți dorești să faci o schimbare, în special una de proporții mari, ar fi bine să eviți să faci acest lucru în primele zile din săptămână. Weekendul este mai oportun din acest punct de vedere și ai putea solicita și o mână de ajutor în această direcție.

Gemeni

Începutul săptămânii te găsește foarte implicată într-un proiect profesional, unul pe care vrei să-l finalizezi cât mai curând posibil. Unele persoane din jur sunt mai puțin amabile și, în loc să te ajute, vor încerca să te țină puțin în loc.

Rac

O parte dintre prietenii tăi vor propune să organizați o ieșire în oraș, una care să rămână în istorie. Acest lucru nu îți displace, însă trebuie să ai grijă în ceea ce privește exagerările de orice fel. Tot tu vei avea de tras ulterior.

Leu

Ești ocupată cu munca, însă evoluezi și ești ce calea cea bună în ceea ce privește atingerea obiectivelor propuse. Dacă o ții tot așa, s-ar putea ca în viitorul apropiat cariera ta să cunoască o schimbarea destul de promițătoare și avantajoasă din numeroase puncte de vedere.

Fecioară

Chiar dacă situația ta financiară este una bună, tot nu ar trebui să excluzi ideea de a face economii. Acestea sunt mereu binevenite și niciodată nu se știe când vei avea „poftă” de o călătorie al cărei scop ar fi cel de a te relaxa.

Balanță

Una dintre rude se confruntă cu niște probleme, cel mai probabil unele care sunt legate de starea sa de sănătate. Ar fi bine să-i oferi sprijin și susținere morală, cu siguranță are nevoie de ele mai mult decât orice altceva.

Scorpion

Chiar dacă în ultima vreme ai fost motivată să oferi o mână de ajutor celor din jur, ar fi bine să te concentrezi și asupra propriei persoane. Chiar dacă nu observi acest lucru, ar fi cazul să faci niște modificări în ceea ce privește viața personală.

Săgetător

Una dintre persoanele dragi ție îți va face o marea favoare în cursul acestor zile. Se pare că va reuși să te ajute să te scapi de o grijă care nu te mai lăsa nici să dormi liniștită, lucru care îți va permite să respiri ușurată și să te ocupi și de alte aspecte pe care le aveai în vedere.

Capricorn

Ar fi bine ca în cursul acestor zile să te concentrezi asupra aspectelor ce țin de cariera ta. Dacă vrei să ai parte de o promovare, ar fi bine să încerci să te implici în mai multe activități sau proiecte.

Vărsător

Săptămâna aceasta aduce pentru tine o perioadă propice relaxării și derulării unor activități care te vor distra și te vor relaxa în același timp. Ar fi bine să profiți din plin de aceasta și să nu te mai gândești la toate sarcinile pe care le ai de rezolvat, deoarece reușești mereu să le duci la un bun final…

Pești

Este posibil ca pe la jumătatea acestei săptămâni să ți se înmâneze mai multe sarcini decât de obicei la locul de muncă. Încearcă să le prioritizezi și nu te panica dacă te lovești de unele dificultăți, poți oricând să ceri o mână de ajutor unuia dintre colegi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed