HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 – Leii au parte de o săptămână productivă

Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 – Leii au parte de o săptămână productivă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/Horoscop-saptamanal-2-8-Decembrie.jpg

Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019: Leii au parte de o săptămână productivă și atrag numai laude din partea celor in jur, Săgetătorii au parte de răsfăț, iar Peștii sunt copleșiți de iubire.

Berbec

Mare parte din timpul liber îl vei petrece alături de prietenii tăi. Dacă până acum nu prea aveai timp de ei, în cursul acestei săptămâni te vei asigura că reușești să te vezi cu ei, indiferent de situație. Ar fi bine să începi noi colaborări; cu cât ești mai deschisă, cu atât mai bine.

Taur

Activitățile intelectuale sunt cele care îți vor ghida întreaga săptămână și îți vor permite să îți scoți în evidență spiritul practic. Săptămâna aceasta ar fi bine să profiți de toate ofertele pe care le primești, chiar dacă nu te implici în toate 100%, dar decât să pierzi, mai bine să ai parte de un câștig, oricât ar fi el de mic.

Gemeni

Dacă ai în plan să faci cheltuieli mari, ar fi bine să te gândești de două ori în această direcție. Știi bine că un bănuț economisit îți poate fi de mare ajutor pe viitor, așa că încearcă să te limitezi puțin.

Rac

Este posibil ca în cursul acestei săptămâni să cunoști o persoană nouă, una care va fi mult timp de acum înainte prezentă în viața ta. Fie este vorba de o persoană de sex opus cu care ai putea începe o relație, fie este vorba de o nouă prietenă/un nou amic.

Leu

Săptămâna aceasta totul merge ca pe roate și reușești să duci la un bun final tot ceea ce ți-ai propus. Vei primi numai laude pentru munca și eforturile depuse și există posibilitatea să ai parte de o promovare la locul de muncă sau posibil chiar o nouă ofertă de angajare care îți va surâde.

Fecioară

Banii vor reprezenta moneda de schimb pentru numeroase servicii pe care le vei realiza în cursul acestei săptămâni. Vei fi concentrată numai asupra locului de muncă și te vei implica în tot felul de activități care presupun munca în echipă.

Balanță

În cursul acestei săptămâni, relațiile cu persoanele tinere vor reprezenta un avantaj pentru tine însă fără a uita să-ți impui punctul de vedere. Chiar dacă gașca ta de prieteni este destul de numeroasă, este indicat să te încrezi doar în cei care îți sunt foarte apropiați.

Scorpion

Dacă te vei implica într-o activitate nouă sau într-un proiect nou, vei avea ocazia să îți scoți în evidență toate calitățile. Să nu îți fie teamă să îți expui punctele de vedere! Chiar dacă ceilalți nu sunt în totalitate de acord, asta nu înseamnă că opiniile tale sunt greșite.

Săgetător

Săptămâna aceasta vei fi înconjurată în mare parte de familia ta, lucru care nu te supără deloc, ba, din contră, vei fi răsfățată până peste cap și vei primi numai vești bune din partea acesteia. Se pare că aceasta nu uită niciodată de tine, chiar dacă uneori ai impresia că nu prea mai dă semne de viață.

Capricorn

Dacă ai nevoie de un sfat sau de sprijin din partea cuiva, cel mai bine ar fi să apelezi la un membru mai în vârstă din familie. Cu siguranță deține experiența și cunoștințele necesare pentru a te putea ajuta.

Vărsător

Ai impresia că toată lumea ți-a întors spatele însă acest lucru nu este deloc adevărat. Dacă starea ta este una ușor depresivă, încearcă să te desprinzi câteva momente de lumea care te înconjoară și găsește o modalitate prin care să îții revii, fără să dai vina pe cineva sau ceva din cauza stării pe care o ai…

Pești

Săptămâna aceasta se pare că ești însoțită non-stop de Cupidon. Fie ești tu drăgăstoasă cu partenerul tău, fie acesta te răsfață peste măsură și te suprinde în cele mai frumoase modalități posibile. Oricare dintre aceste variante este valabilă, tot ceea ce ai de făcut este să te bucuri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed