Horoscop saptamanal 6-12 Mai 2019: Capricornii sunt pe cale să își schimbe viitorul

Share

Horoscop saptamanal 6-12 Mai 2019: Citeste horoscopul saptamanal 6-12 Mai 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 6-12 Mai 2019

Capricornii sunt pe cale să își schimbe viitorul, Vărsătorii ies din zona lor de confort, iar Peștii primesc sfaturi prețioase de la membrii familiei.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 BERBEC
Pe planul profesional, lucrurile stau tot mai bine. O activitate suplimentară vă poate aduce câștiguri financiare mari. În ceea ce privește relația de cuplu, dacă nu vă veți revizui comportamentul, puteți avea discuții cu partenerul de viață.

Nativii din zodia Berbec trebuie să învețe să fie mai optimiști și să nu pună răul în față de fiecare dată. Chiar dacă obstacolele sunt iminente, perspectiva din care le privim ne poate asigura succesul sau insuccesul. Așadar, cheia este în mâinile lor.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 TAUR
Săptămâna este plină de surprize plăcute, mai ales în ceea ce privește aspectele financiare. Proiectele sau afacerile pot lua avânt în această perioadă. Sunteți foarte sociabili, iar profesionalismul vă caracterizează. Nu dați atenție micilor dureri sau obstacole, pentru că momentele frumoase sunt cele mai importante.

Discuțiile în contradictoriu nu îi vor ocoli pe nativii din zodia Taur. Este esențial să își păstreze calmul și să nu amplifice situația deja tensionată. După ce spiritele s-au liniștit, va fi momentul potrivit pentru a lămuri lucrurile.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 GEMENI
Aveți impresia că totul vă este potrivnic. Aveți răbdare, deoarece va veni curând și o perioadă prolifică, mai ales în carieră! Cu toate discuțiile contradictorii de cuplu, mergeți pe ideea de a vedea partea plină a paharului.

Nativii din zodia Gemeni își doresc mai mult ca niciodată să evadeze. Este momentul să petreacă un timp relaxându-se. Poate fi vorba despre o excursie cu prietenii sau de o simplă ieșire în natură. Orice ar alege, cu siguranță va fi în beneficiul lor.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 RAC
Faceți ceea ce știți cel mai bine: să fiți alături de persoanele din jurul vostru și să le ajutați cu sfaturi utile. Totul decurge fără probleme la locul de muncă. Este posibil să fiți mai pretențioși în relația de cuplu, deoarece vă implicați emoțional foarte mult.

Nativii din zodia Rac trebuie să învețe să nu se mai lase atât de afectați de părerile celor din jur. Ele nu dovedesc absolut nimic și nu definesc o persoană, ci din contră. Pot spune mai multe chiar despre persoana care a făcut acele afirmații.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 LEU
Prietenii vor dori să vă viziteze, chiar și în cazul în care aveți multă treabă. Folosiți-vă de diplomație ca să aveți timpul necesar pentru activitățile personale sau profesionale. Având în vedere că vă îndepliniți sarcinile foarte bine, mergeți și relaxați-va în oraș. Veți putea cunoaște o persoană interesantă.

Chiar dacă le va veni greu să creadă, nativii din zodia Leu nu dețin întotdeauna controlul absolut. Ar fi bine ca în următoarea perioadă să fie mai deschiși spre comunicare și spre formarea unor relații noi. O atitudine sobră nu este cea mai bună soluție.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 FECIOARA
Acordați atenția necesară tuturor colegilor sau clienților de la muncă. Sunteți apreciați pentru că oferiți servicii profesionale, iar proactivitatea vă caracterizează. Nu vă neglijați partenerul de viață, cu toate că munca vă ocupă foarte mult timp.

S-au adunat foarte multe lucruri de dus la îndeplinire pentru nativii din zodia Fecioară. Toată lumea are nevoie de puțin ajutor din când în când, așa că nu trebuie să ezite să îl ceară. Astfel, sarcinile vor fi înjumătățite și vor exista mai multe șanse de reușită.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 BALANTA
Dacă tocmai ați început un serviciu nou, veți fi foarte stresați și veți avea probleme cu somnul. Veți avea succes în tot ceea ce întreprindeți profesional, însă e nevoie de răbdare. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și acordați atenția cuvenită relației de cuplu!

Nativii din zodia Balanță sunt sfătuiți să își dea frâu liber sentimentelor în perioada următoare. Sufletul lor pereche poate fi mai aproape decât și-ar fi imaginat, iar cu puțin curaj, totul poate deveni realitate.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 SCORPION
Aveți o mulțime de sarcini de dus la îndeplinire, dar dispuneți de o energie debordantă. Veți finaliza cu succes absolut toate îndatoririle de serviciu. Se recomandă să arătați înțelegere față de partenerul de cuplu și să vă bucurați de momente de relaxare.

Pe planul sentimental, nativii din zodia Scorpion nu stau prea bine. Persoana iubită solicită mai mult timp și mai multă afecțiune, însă timpul este cel mai mare dușman. Este posibil să fie puși în fața unei alegeri decisive. Așadar, situația trebuie foarte bine analizată.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 SAGETATOR
Sunteți foarte schimbători, însă trebuie să vă păstrați integritatea. Nu băgați în seamă persoanele cu care nu comunicați foarte bine, pentru a rămâne concentrați pe sarcinile de la muncă. Cei singuri pot întâlni o persoană deosebită. Păstrați-va calmul și echilibrul!

Nativii din zodia Săgetător nu se arată prea comunicativi în perioada următoare. Preferă să stea singuri, departe de zgomotul cotidian. Totuși, ar fi bine să fructifice într-un fel acest timp liber, făcând ceva în beneficiul lor.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 CAPRICORN
Săriți repede în ajutorul tuturor colegilor de la muncă. Profesia este pe primul loc, însă sunteți predispuși la stres. Sunteți foarte apreciați pentru tot ceea ce întreprindeți și aveți puterea de a rămâne atenți și cu familia dumneavoastră, element deosebit de important pentru viața dumneavoastră.

În perioada următoare, nativii din zodia Capricorn au ocazia de a crea legături importante cu persoane extrem de influente. În acest fel, se pot deschide porțile unui viitor mult mai strălucit și plin de reușite. Trebuie să privească totul cu optimism.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 VARSATOR
Afacerile merg foarte bine și puteți deveni mai aglomerați decât de obicei. În cazul unor tranzacții, acordați atenția cuvenită tuturor ofertelor. Aveți răbdare și înțelepciune! Fiți atenți la persoanele din jurul vostru. Sunt șanse mari să întâlniți persoana potrivită pentru o relație de iubire.

Nativii din zodia Vărsător își testează limitele în perioada ce urmează. Își fac curaj și reușesc să iasă din zona lor de confort, cunosc persoane noi și au parte de experiențe nemaitrăite până atunci. Este un pas spre evoluție.

Horoscop săptămânal 6-12 Mai 2019 PESTI
Pot apărea situații neprevazute însă veți primi și satisfacția cuvenită. Aspectele financiare sunt favorabile. Aveți o relație de cuplu minunată, dar e nevoie să apelați la ceva foarte distractiv pentru a ieși din monotonie. Dacă aveți stări de răceală sau gripă, tratați-vă imediat, pentru a nu exista repercusiuni pe viitor…

În perioada următoare, nativii din zodia Pești vor primi sfaturi prețioase de la membrii familiei. Este important să nu le treacă cu vederea, ci să țină cont de ele, căci familia este cea care ne va vrea binele întotdeauna, indiferent de circumstanțe.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news