Top 5 zodii care au sanse sa castige la loto in luna Mai 2022

Share

Te-ai decis sa pui in sfarsit un bilet la Lotto si vrei sa vezi ce sanse de castig ai? Astrele au mereu un plan pentru tine. Pentru cateva dintre zodii astrele au planuit o surpriza.

Sagetator

Principalul motiv pentru care pana acum nu ati castigat la Loto este pentru ca nu v-ati cumparat un bilet. Sunteti stapanit de planeta Jupiter, iar asta va ofera avantaje mari. Norocul va surade in luna mai si va veti bucura de castiguri, chiar si in cadrul Loteriei. Numerele care sunt destinate dumneavoastra luna aceasta sunt: 3, 4, 12, 21, 30, 42.

Capricorn

Cei care s-au nascut sub semnul acestei zodii sunt oameni care cunosc valoarea banului. Dar pentru a acumula si mai multi bani, luna mai este un moment prielnic. Nu va place sa acumulati bani fara a munci, dar a pune un bilet la loterie va poate schimba viata. Numerele care va pot aduce noroc sunt: 3, 13, 16, 30, 35, 39.

Leu

Aveti un magnet pentru bani. Stapaniti casa a V-a, care este a jocurilor de noroc si a Loteriei. Din punct de vedere astrologic, sunteti o persoana norocoasa. V-ati bucurat de nenumarate castiguri de-a lungul vietii, iar luna mai se prefigureaza a fi prolifica pentru dumneavoastra. Numerele norocoase sunt: 5, 10, 15, 20, 21, 30.

Scorpion

Sunteti o norocoasa din punctul de vedere al banilor. De asemenea, tronati casa a V-a a jocurilor de noroc. Aveti sanse mari sa castigati o suma mare de bani in luna mai. Veti putea sa va satisfaceti si ultimele placeri si mofturi. Numere tale norocoase sunt: 9, 18, 27, 36, 45, 48…

Pesti

De obicei nu credeti in astfel de jocuri. Firea pragmatica a dumneavoastra considera ca trebuie sa munciti pentru a castiga bani, dar luna aceasta va aflati in casa castigurilor sigure, tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati un bilet la Loto, iar de restul se va ocupa destinul. Aveti incredere in sansele dumneavoastra! Numere tale norocoase sunt: 4, 6, 8, 19, 28, 29.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente