Topul celor mai generoase zodii


3010
loading...

In urma acestui articol, veti descoperi care sunt cele mai generoase semne zodiacale. Datorita personalitatii sau caracterului lor, sunt foarte darnice si atente la doleantele partenerului sau se culca pe o ureche si nu pun accentul pe nimic material.

Topul celor mai generoase zodii

De asemenea, veti vedea si cat sunt in stare sa va ofere si daca le limiteaza ceva pentru a merge pe drumul spre inima dumneavoastra. Incepem cu:

Leii, Sagetatorii si Pestii
Toti se afla sub influenta Soarelui si sunt de fel foarte generosi. Sunt caracterizati de bucuria de a darui si se simt impliniti in momentul in care ofera si multumesc persoana de langa ei. Un simplu gest de apreciere este de ajuns pentru a sti ca au ales calea cea mai buna. Insa, dintre acestea trei, Leul este cel mai generos. Nu se uita la bani cand iubeste din tot sufletul, punand nevoile persoanei dragi sau partenerului mai presus de orice. In cazul in care, va trece o buna perioada fara sa daruiasca absolut nimic, poate dezvolta boli ale inimii.

In ceea ce îi priveste pe Gemeni si Berbeci, acestia nu pun accent pe bani. Nu sunt facuti pentru a sta in portofel, asa ca ce rost are sa nu-i cheltuie pe micile placeri ale vietii? Oricum vor veni altii, deoarece in general au noroc la acest capitol. Balantele sunt foarte galante si le place sa surprinda cu mici atentii. Sunt politicoase si dau senzatia ca banii nu sunt o problema, deci daca aveti vreo preferinta, ele sunt acolo sa va indeplineasca dorintele.

Taurii, Scorpionii si Varsatorii nu arunca deloc cu banii. Au planuri fixe de la care nu se abat prea des. Nu cheltuie cu oricine, decat in cazul in care se asigura ca persoana merita atentiile lor. Ocazional, te poti astepta la mici gesturi din partea lor, pot fi si la extreme cateodata. Nu stii la ce sa te astepti, fiind imprevizibili. Taurul, spre deosebire de ceilalti, apreciaza calitatea si pune in balanta toate optiunile inainte de a face o alegere. Scorpionul este chibzuit, dar in momente de nebunie, isi poate cheltui toate proviziile dintr-un singur foc si nu va avea regrete. Insa, pentru Varsatori, acest aspect este prea putin important. Aleg sa traiasca simplu, modest, dar cu toate acestea pot arunca sume importante de bani pe lucruri inutile…

Cei mai zgarciti sunt Fecioarele, Racii si Capricornii. Pot fi si ei generosi, dar firea lor innascuta de a strange in permanenta nu-i va lasa sa ia decizii importante ce implica cheltuirea multor bani. Nu fac gesturi de generozitate pentru oricine, analizeaza inainte foarte bine, cantaresc toate optiunile si apoi, cum, necum, poate vor face o surpriza persoanei iubite. De multe ori, vor renunta la acest gand, de a face cadouri, daca li se va parea ca sunt lucruri inutile sau de unica folosinta. Se vor imbolnavi in cazul in care se vor vedea fortati sa-si cheltuie agoniseala pe lucruri fara sens, inutile, sau chiar daca vor ramane fara bani in cont.

loading...