HomeHoroscopHoroscop chinezesc Horoscop chinezesc 2015

Horoscop chinezesc 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Horoscop-chinezesc-2015.jpg

Horoscopul chinezesc din 2015 ti-a pregatit o serie de surprize. Afla, asadar, ce ti-au rezervat astrele si de ce vei avea parte in anul ce va urma.

Descopera horoscopul chinezesc din 2015 pentru zodia ta si vezi care sunt previziunile din urmatoarea perioada.

Zodiile chinezesti

Dupa cum, probabil, deja stii, horoscopul chinezesc se ghideaza dupa propriile simboluri si, de aceea, este important sa descifrezi corect zodia careia apartii pentru a afla care sunt dominantele anului urmator. Este necesar sa stii, asadar, ce zodie esti in horoscopul chinezesc, iar acest lucru il vei descoperi foarte simplu, in functie de anul nasterii.

De asemenea, acest horoscop asociaza fiecarui an una dintre zodiile sale. Aceasta din urma, va influenta intregul mers al lucrurilor din perioada respectiva.

2015 – anul Oii sau al Caprei de lemn

Horoscopul chinezesc din 2015 va fi dominat de acest simbol, al Caprei de lemn, care va aduce schimbari tuturor celorlalte semne pe parcursul acestui an. Vor avea loc evenimente importante pentru nativii din toate zodiile si vor aparea, de asemenea, oportunitati capabile sa schimbe intregul curs al vietii.

Acest semn, al Caprei de lemn, va guverna perioada cuprinsa intre 19 februarie 2015 si 7 februarie 2016. Ca urmare a acestui fapt, horoscopul chinezesc al anului 2015 evidentiaza cateva trasaturi ale acestui simbol, care vor domina perioada ce urmeaza. Se remarca, astfel: o mai mare putere de concentrare, dorinta de reusita, angrenarea in diverse activitati a celor ceva mai delasatori, indepartarea de rutina si indiferenta; schimbari favorabile tuturor zodiilor, asadar.

In plus, daca pana acum ti-ai dorit sa realizezi ceva in domeniul profesional, sansele sa reusesti sunt mult mai mari in 2015. Tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti, sa muncesti pentru a-ti atinge obiectivul si, nu in ultimul rand, sa crezi in ceea ce faci.

Dragoste

Pe plan sentimental, horoscopul chinezesc din 2015 aduce bucurii ceva mai mari si implinire celor din zodiile: Tigru, Capra, Cocos, Caine si Sarpe. Daca te regasesti intr-unul dintre aceste semne, atunci te poti considera norocoasa. Este foarte probabil sa iti intalnesti sufletul pereche sau, daca esti deja implicata intr-o relatie, aceasta sa se consolideze. Pot aparea discutii despre casatorie sau chiar despre posibilitatea de a concepe un copil.

Financiar

Horoscopul chinezesc din 2015 va aduce castiguri nebanuite nativelor din zodia Sobolan, Capra, Maimuta si Mistret. Acest an este destinat reusitei acestor zodii si, de aceea, acum este momentul sa iti deschizi o afacere sau sa iti schimbi locul de munca. De asemenea, exista mari sanse sa fii promovata, iar eforturile tale vor fi apreciate si raspatite la adevarata lor valoare.

Sanatate

In planul sanatatii, horoscopul chinezesc atrage atentia in 2015 asupra unor probleme ce ar putea afecta nativii din Bivol, Iepure si Dragon. Daca esti vizata, acorda mai mare importanta relaxarii in anul ce va urma, deoarece eforturile prea mari pot atrage stari de oboseala, surmenaj si chiar depresii sau boli ale inimii. Incepe, asadar, sa practici un sport sau, pur si simplu, odihneste-te mai mult si incearca sa renunti, pe cat posibil, la vicii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed