HomeHoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 14-20 Noiembrie

Zodiacul chinezesc săptămânal 14-20 Noiembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-14-20-Noiembrie.jpg

Șobolan

Negocierile de orice fel sau chiar investițiile sunt scoase din ecuația acestei săptămâni, în schimb ai putea încerca să petreci puțin timp cu familia. Dacă simți că ceva te deranjează, nu lăsa acest sentiment să te controleze și încearcă să te scapi de el.

Bivol

În prima parte a săptămânii vei reuși să rezolvi toate problemele rămase de săptămâna trecută. Dacă partenerul tău s-a plâns de relația voastră, ar fi bine să găsești o metodă să-l faci să înțeleagă că nu s-a întâmplat nimic și că sentimentele pentru el sunt la fel de puternice ca până acum.

Tigru

Săptămâna aceasta vei reuși să atragi priviri peste tot pe unde vei merge. Se pare că cineva anume ar dori chiar să-ți propună o colaborare și consideră că ești o persoană care ar putea ocupa o funcție destul de importantă având în vedere apariția elegantă de care dai mereu dovadă.

Iepure

Ai tendința să revii la unele obiceiuri mai vechi, unele de care ai reușit să te desparți destul de greu. Acestea cu siguranță nu au fost bune dacă a trebuit să renunți la ele, așa că încearcă din răsputeri să nu le readuci în viața ta.

Dragon

Mereu te ții cu dinții de unele lucruri care par să dispară din viața ta. Dacă ești pe punctul de a pierde ceva în cursul acestei săptămâni, ar fi bine să lași să se întâmple acest lucru. Dacă pierzi ceva anume nu înseamnă neapărat că acel lucru îți era de foarte mare folos.

Șarpe

Ar fi momentul ideal să începi să mai spui și tu un „nu” din când în când. Mereu ți se cer favoruri și niciodată nu refuzi să sari în împlinirea acestora, dar uneori ai de pierdut din această cauză. Dacă nu este ceva de viață și moarte, poate aștepta.

Cal

Câteva portițe noi ți se vor deschide în cursul acestor zile și este mai mult decât indicat să pășești pe acestea. Ai nevoie de mici schimbări în viața ta, iar această nouă săptămână este plină de oportunități în acest sens.

Oaie

Călătoriile par a fi favorizate în această săptămână. Dacă vor avea loc la începutul ei, cu siguranță sunt în interes de serviciu, dar dacă vor avea loc în weekend, asta ține doar de tine și de voința ta.

Maimuță

Se pare că ești pregătită să treci la următorul nivel în ceea ce privește relația ta cu partenerul. Tot ceea ce este extern acesteia nu prea te va interesa, multe lucruri căzând pe locul secund în cursul acestei săptămâni. Odihna totuși nu trebuie ignorată, este foarte importantă pentru sănătatea ta.

Cocoș

În primele zile ale săptămânii ți se vor propune multe activități, iar reacțiile tale de moment vor fi cele care vor spune „da” fiecăreia dintre acestea. Weekendul te va găsi epuizată, așa că vei petrece majoritatea timpului în pat.

Câine

Ieșirile în oraș, în special cele romantice, par a fi activitățile „fierbinți” pentru tine în cursul acestei săptămâni. Nici munca nu cade pe locul al doilea, însă nu te vei obosi foarte mult cu aceasta…

Porc

Simți nevoia să petreci mai mult timp alături de persoanele dragi ție. Unele gânduri nu-ți dau pace zilele acestea și vrei să vorbești în permanență cu cineva despre ele. Dacă nu vrei să îți stresezi partenerul, cea mai bună prietenă a ta este persoana ideală care să te asculte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed