Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 17-23 Aprilie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 17-23 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
228 vizualizari
loading...

Șobolan

Vei trăi într-o ambianță prielnică evenimentelor neașteptate. Din fericire, cu toate acestea, vei avea posibilitatea de a-ți trage sufletul și să profiți pe deplin de diverse oportunități. Nu ezita să indici autorităților competente cazurile copiilor bolnavi sau care au fost victime ale pedofiliei. Viața profesională te poate împiedica să trăiești pe deplin din punct de vedere emoțional.

Zodiacul-chinezesc

Bivol

Dacă ești deja căsătorit, vei descoperi alte calități minunate care te vor face să te apreciezi mai mult. Dacă inima ta este încă liberă, vei experimenta cu siguranță o mare bucurie. Ai doar douăzeci și patru de ore într-o săptămână pentru rezolvarea tuturor obligațiilor profesionale, responsabilităților familiale și altele! Dacă dorești să fii sigur de succes, fă studiile necesare.

Tigru

Vei avea o voință de fier și vei trata totul cu zâmbetul pe buze. Oricare ar fi obiectivele tale, ți le vei îndeplini, deoarece te vei implica foarte mult în realizarea lor. Trebuie să îți pui absolut toate ideile în ordine. Ești foarte atașat de casa ta, dar nu se știe exact natura sentimentelor tale și a relației cu partenerul tău.

Iepure

Vei fi cu mult mai sociabil și comunicativ decât în ​​mod obișnuit. Vei avea dorința de a lucra într-o echipă. Totul va părea dintr-odată ușor pentru tine. Îți vei pune imediat în aplicare planurile pe care ți le-ai făcut cu drag.

Dragon

Vei fi destul de nervos; prin urmare, să fii extrem de prudent în cazul în care conduci o mașină; ferește-te de toate tipurile de scule electrice sau mașini, precum și de foc, din cauza unor riscuri reale de accidente sau arsuri. Profită de această ambianță planetară favorabilă pentru a lua inițiative îndrăznețe și a avansa la serviciu; vei avea de ce să te temi, fie că este vorba de neîncrederea superiorilor, gelozia colegilor sau pericolele de conjunctură. Nu confunda sentimentele și nu amesteca dragostea cu munca.

Șarpe

Trebuie să îți planifici bine orarul și să te confrunți cu obligațiile tale, care vor fi uneori foarte grele. Contextul nu te va ajuta mult, trebuie să te aștepți chiar și la o anumită ostilitate. În domeniul financiar, configurația astrală actuală îți va oferi o șansă de protecție, precum și ușurință materială. În cazul în care trebuie să iei o decizie importantă în ceea ce privește viața afectivă, vei fi capabil să faci o alegere bună.

Cal

Acestă ambianță îți va aduce mult sprijin și ajutor, fără a fi nevoie să faci eforturi deosebite. Un anumit grad de noroc va fi prezent, fie că este vorba în relațiile private sau în activitățile profesionale. Este posibilă o șansă pentru examene sau admitere. Vei fi în măsură să eviți capcanele și cojile de banane.

Oaie

Trebuie să dedici toată grija ta activităților profesionale, chiar dacă profiturile nu par proporționale cu eforturile care trebuie depuse. Persoanele singure vor trebui să se ferească de toate legăturile cu străinătatea sau cu persoanele necunoscute: așa cum stau lucrurile acum, aceste legături nu vor fi benefice. În relația de cuplu, trebuie să dai dovadă de mai multă imaginație, pentru a alunga rutina.

Maimuță

Nu-l pune pe cel iubit pe un piedestal. Dacă vei face astfel, vei fi după aceea uimită când vei conștientiza că partenerul tău are aceleași valori ca și ceilalți, iar dacă va greși, nu vei fi capabilă să îl ierți, întrucât ți-ai fixat standarde nerealiste. Concentrează-te asupra situației actuale și clădește-ți fericirea pe ceea ce ai în prezent în viața ta, fără a te lăsa amăgită. Există riscul apariției unor infecții respiratorii; dacă te confrunți cu tuse seacă, aceasta s-ar putea agrava.

Cocoș

Profită de aspectele bune ale cerului tău astrologic, în scopul de a îmbunătăți situația profesională. Ai putea primi un loc de muncă nou, ceea ce implică mai multe responsabilități, dar și o creștere evidentă a prestigiului și remunerației. Încercă să îți moderezi crizele nejustificate de furie, altfel vei crea un vid în jurul tău.

Câine

Umple-ți mintea și inima cu gândurile și visurile pe care nu le-ai explorat până în prezent, din cauză că nu ai avut timp, dar ai grijă să nu îți faci o introspecție prea profundă. O problemă financiară te-ar putea perturba, oarecum. Să te abții de la construirea unor planuri utopice; fii cu picioarele pe pământ! Prietenia se va dovedi vitală în realizarea proiectelor tale…

Porc

Dacă ai probleme, totul se va clarifica acum într-un mod fericit. Viața ta materială va fi bine protejată, dar ferește-te de cheltuieli exagerate. Din punct de vedere fizic, ficatul și  gâtul necesită supraveghere. Prestigiul tău va fi în creștere: oamenii te vor admira, aprecia și vor fi agreabili față de tine. Te vei afla în postura de a îmbunătăți situația socială într-un mod spectaculos. Vei avea dorința de a trăi periculos.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies