Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 20-26 Martie

Zodiacul chinezesc saptamanal 20-26 Martie

autor Elena Yvette
127 vizualizari

Șobolan

Nu afișa independență, astfel vei fi zdrobit, s-ar putea să rămâi singur împotriva tuturor. Dacă ai lansa o nouă afacere, vei beneficia cu siguranță de șanse bune. Risc de insomnie: nu lua cina prea târziu, înlocuiește carnea roșie cu cea albă, mănâncă legume verzi și produse lactate. Viața ta conjugală poate fi foarte furtunoasă; vei încerca să îți domini partenerul, iar el va refuza să se conformeze pur și simplu în funcție de capriciile tale, iar ca urmare, vor exista certuri în casa ta.

Zodiacul-chinezesc

Bivol

Vei fi înclinat să te complaci în speranțe imposibile sau dorințe utopice; încearcă să revii repede la realitate. Această săptămână va fi destul de nefavorabilă pentru cumpărarea unei case sau soluționarea unei probleme de moștenire. În dragoste, dorințele tale vor fi pe punctul de a fi îndeplinite. Urmează o dieta înainte de a fi prea târziu. Relațiile cu cei apropiați se vor dovedi destul de dificile.

Tigru

Vei avea șanse considerabile pentru a îmbunătăți condițiile de trai; dar nu fi prea pretențios. La locul de muncă acordă atenție detaliilor. Puterea farmecului personal este în creștere: vei avea noi întâlniri captivante. Vei planifica efectuarea unor lucrări de înfrumusețare a gospodăriei sau să te muți într-un nou cartier; înainte de a lua astfel de decizii, să evaluezi costurile cu precizie.

Iepure

Multe evenimente decisive vor marca această săptămână, iar viața ta se va schimba în bine. Vor fi mici probleme morale, dar te vor obliga să fi mai atent. Totul va merge așa cum dorești în domeniul profesional; nu lăsa nimic la voia întâmplării, iar determinarea de a-ți atinge obiectivele va fi unul dintre principalele motive pentru succesul tău.

Dragon

Agresivitatea copiilor tăi îți va pune răbdarea la încercare. Încercă să gestionezi situația cu o doză bună de umor. Vei avea parte de întâlniri romantice. În ceea ce privește anturajul tău, vei avea o prezență fenomenală, vei primi atenția pe care ți-o dorești, iar prietenii te vor admira.

Șarpe

Pot apărea evenimente neașteptate, care te vor bulversa. Trebuie să te abții de la reacții violente, altfel nu va mai fi cale de ieșire din situație. Influențele astrale vor fi resimțite în primul rând în viața profesională; în ciuda curajului și dinamismului tău, nu vei reuși să îți controlezi anxietatea.

Cal

Nu vei accepta din inimă schimbările pe care circumstanțele vieții le vor aduce. Vei încerca să rămâi la lucruri care nu mai există. Cu tact, dar, de asemenea, cu autoritate și fermitate, vei da dovadă de ardoare extraordinară în munca ta, iar acest lucru îți va permite să exploatezi oportunitățile pozitive care vor apărea.

Oaie

În cazul în care lucrezi într-o asociație sau într-o echipă, partenerii tăi se vor purta dur un timp; vei încerca să îți impui voința, dar există riscuri de dispute. Trebuie sa fii deosebit de precaut în toate investițiile financiare și tranzacțiile imobiliare. Fă unele economii. Cheltuielile tale pot crește în timp ce vei avea dificultăți în obținerea unui împrumut.

Maimuță

Bazează-te mai mult pe propria judecată și propria intuiție decât pe opinia celorlalți. Ideile pe care le vei avea cu privire la alții s-ar putea dovedi mai târziu a fi destul de adevărate. De data aceasta, mai mult ca oricând, trebuie să te abții de la carne, dacă nu dorești să apară riscul de probleme grave de sănătate. Vei beneficia de sprijinul astrelor; acest lucru poate consta în încurajări solide în cariera ta sau o îmbunătățire a situației sociale și materiale.

Cocoș

Vei multiplica excursiile și distracțiile tale! Relațiile vor fi bune cu prietenii pe care poți conta, fără riscul de a fi dezamăgit. Relațiile cu prietenii de sex opus se vor dovedi foarte mulțumitoare. Îți vei putea întări poziția pe plan profesional și chiar să obții undă verde pentru realizarea proiectelor importante; continuă, fără incertitudini.

Câine

În domeniul afacerilor sau al carierei tale, vei trece prin momente neplăcute; te vei simți amenințat de persoanele care au mai multă încredere în propriile forțe decât tine și care, mai presus de toate, sunt lipsite de scrupule. Ferește-te de posibilele crize de colită: în cazul în care nu sunt bine tratate, s-ar putea înrăutăți de la o săptămână la alta…

Porc

Dacă lași tensiunile și conflictele să preia controlul situației, vei avea dificultăți mari de a ieși din impas. Este necesar să ai grijă și pe plan sentimental, deoarece este posibil ca relația ta să treacă printr-o etapa neplăcută. Vei fi cuprins de gelozie, iar cineva nu te va privi cu ochi buni.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies