HomeHoroscop Horoscop de weekend 1-3 Martie 2019

Horoscop de weekend 1-3 Martie 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 945 views
Horoscop de weekend 1-3 Decembrie 2019

Horoscop de weekend 1-3 Martie 2019: Taurii devin mai selectivi în alegerea prietenilor, Fecioarele se află în căutarea unei cărți bune, iar Capricornii sunt într-o formă de zile mari.

Horoscop de weekend 1-3 Decembrie 2019

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În acest weekend tindeți să exagerați în ceea ce privește cheltuirea banilor. E adevărat că meritați să vă răsfățați puțin cu niște shopping sau câteva ieșiri în oraș; totuși, nu știți ce vă rezervă viitorul, s-ar putea să aveți nevoie de acești bani, nu ar strica să fiți mai calculați.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

O ieșire în oraș cu grupul de prieteni vă va pune pe gânduri, sunteți foarte dezamăgiți de atitudinea unora și de principiile după care se ghidează ei în viață. După acest weekend este foarte probabil să deveniți mai selectivi în alegerea persoanelor cu care vă înconjurați și chiar să renunțați la unele din grupul actual de prieteni.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stilul de viață haotic pe care l-ați dus în ultima vreme și alimentația greșită își spun în cele din urmă cuvântul. Trebuie să vă puneți ordine în viață și nu ar fi deloc rău dacă ați cere ajutorul unui specialist în nutriție pentru a înțelege principiile de bază ale unei alimentații corecte.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ați făcut multe greșeli la viața voastră, dar în săptămâna ce tocmai a trecut se pare că ați dat cu bâta-n baltă foarte rău. Tot răul spre bine, deoarece în acest weekend aveți ocazia să reparați totul și să o luați de la capăt cu dreptul.

Leu (23 iulie – 22 august)

Deși viața v-a oferit extrem de multe lucruri pentru care să vă bucurați, există ceva ce vă deranjează, ce nu vă lasă să vedeți lucrurile bune din viața voastră. Orice ar fi acest lucru care vă întunecă cerul, încercați să fiți puțin mai optimiști și să vă bucurați de cele mai mici lucruri precum familia și prietenii care vă sunt pretutindeni alături.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

De foarte multă vreme nu ați mai citit o carte bună și v-ați dori foarte tare să faceți acest lucru. Astfel că întreg weekendul se va învârti în jurul căutării și găsirii cărții pe care v-o doriți. Veți colinda librăriile și bibliotecile și veți cere recomandări tuturor cunoștințelor.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunteți persoane foarte darnice, ați împărți cu cei dragi vouă fiecare lucru pe care îl dețineți. Acest lucru este demn de admirat însă aveți grijă, deoarece unele persoane s-ar putea învăța cu obiceiul și ar putea sta pe lângă voi doar pentru beneficiile pe care le au din această prietenie!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ați realizat că în ultimul timp nu i-ați acordat persoanei iubite atenția pe care o merită și din acest motiv întreg weekendul îl veți dedica acesteia. Nu doar că partenerul nu se va aștepta la acest lucru, dar vă va fi și pe deplin recunoscător, deoarece avea nevoie să își ia puțin gândul de la problemele profesionale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 Martie)

Ați muncit foarte mult, v-ați implicat pe toate planurile și v-ați dat silința ca totul să iasă cât se poate de bine. Toate aceste lucruri vă vor aduce beneficii nenumărate și vă vor da încredere pe viitor pentru a vă implica în tot mai multe lucruri și a încerca activități noi.

Capricorn (21 Martie – 19 ianuarie)

Sunteți într-o formă de zile mari, aveți energie cât să împărțiți întregii familii, iar acest lucru se vede. În acest weekend nu doriți sub nicio formă să stați în casă, așa că veți încerca să convingeți cât mai multe persoane dragi să vi se alăture într-o mică expediție nu foarte departe de casă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vă gândiți serios să dați o nouă față casei voastre însă ați cheltuit ceva mai mulți bani decât era cazul, iar acum nu știți dacă partenerul de viață va fi de acord cu propunerile voastre. Nu aveți nimic mai bun de făcut decât să îi aduceți la cunoștință care vă sunt intențiile și să sperați că va fi de acord cu voi…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Weekendul vostru va fi unul posomorât, deoarece ați fost extrem de ocupat și nu ați avut timp să organizați nicio activitate pentru acest sfârșit de săptămână. Gândul că veți sta în casă degeaba vă enervează. Se prea poate să vă găsiți salvarea într-un prieten care vă face o propunere de ultim moment.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed