Home Horoscop Horoscop de weekend 10-12 Noiembrie 2017

Horoscop de weekend 10-12 Noiembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 802 views
Horoscop-de-weekend-10-12-Noiembrie-2017 in Horoscop

Horoscop de weekend 10-12 Noiembrie 2017: Pentru sfârșitul de săptămână zodiile își schimbă în ultimul moment planurile fără să supere pe cineva.

Horoscop de weekend 10-12 Noiembrie 2017

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Weekendul este oportunitatea Berbecilor de a se pune la zi sau de a termina proiectele, adică vor fi foarte ocupați cu activități din cadrul muncii.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

Credibilitatea nativilor din Taur este pusă sub semnul întrebării chiar dacă ei nu obișnuiesc să mintă. În weekend întâlnesc situații neplăcute, dar membrii familiei reprezintă un refugiu și un punct de sprijin important.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

Weekendul va face ca în mintea nativilor din zodia Gemeni să se nască ideea de distracție sau măcar de a fi alături de prieteni. Nu numai că sunt petrecăreți, au instinctul de a face o distracție din orice muncă mai puțin plăcută.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Prezența Racilor în cercul lor de prieteni este importantă pentru ceilalți. Chiar dacă nativii nu își propun, reușesc să aibă parte de relaxare și distracție.

Leu (23 iulie-22 august)

Weekendul reprezintă oportunitatea de reușită. Buna creștere nu le permite acestor nativi să aibă un comportament neadecvat. În acest sfârșit de săptămână nimeni nu observă de ce Leii nu se află într-o stare bună, însă aceștia au mult prea multă treabă ca să se preocupe și de ceilalți.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

Dacă ceilalți nu vă apreciază prezența, cu siguranță partenerul de viața vă caută prezența cât mai mult. De aceea veți petrece împreună acest weekend, poate vi se pune la cale o cină romantică.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
În planul Balanțelor este propusă o mini vacanță cu familia cu scopul de a petrece cât mai plăcut acest weekend, mai ales dacă există și un eveniment în cadrul acesteia.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Schimbările bruște chiar îi caracterizează pe acești nativi. Ei sunt ușor adaptabili, dar nu preiau inițiativa niciodată. Cu siguranță nici acest weekend nu va fi ocolit de schimbările Scorpionilor.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
În weekend principala ocupație a acestor nativi o reprezenta cititul, însă acest sfârșit de săptămâna anunță niște schimbări, și anume: cineva îi poate invita în oraș sau în parc.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Acești nativi nu refuză niciodată partenerul de viață atunci când vine vorba despre treburile casei, dar nici nu acceptă cu prea multă plăcere. În acest weekend Capricornii nu vor face nimic altceva decât să se relaxeze.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

În acest weekend nativii Vărsător au de analizat anumite situații sau comportamente și pot aprecia ce este bine și ce nu este indicat să „culeagă”…

Pești (20 februarie-20 martie)

Sfârșitul săptămânii nu poate aduce altceva decât veselie din plin și vești bune pentru Pești. Cât despre sănătate, în acest weekend se poate pune problema unei situații nefavorabile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed