Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018: un weekend perfect pentru toate zodiile


275

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018: Leul se confruntă cu mici neînțelegeri în cuplu, însă nimic îngrijorător, Scorpionul își dedică treburilor casnice marea parte a timpului, iar Capricornii vor acorda mai mult timp familiei.

 Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Berbec

Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta și nu depășiți bugetul pe care vi l-ați propus pentru acest weekend! Pentru a evita discuțiile neplăcute cu partenerul de viață, cel mai bine ar fi să cereți sfatul persoanei iubite atunci când doriți să faceți o achiziție nouă.

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Taur

Ar putea apărea posibilitatea să faceți o călătorie neplanificată. Vă recomandăm să nu ezitați, pentru că sunt șanse mari să întâlniți o persoană care să vă dea informații utile care să vă ajute pe plan profesional.

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Gemeni

Pentru nativii din Gemeni astrele sunt extrem de favorabile pentru a relua o relație de dragoste de la distanță și de a lămuri aspectele care au rămas în suspans de ceva timp. Păstrează-ți entuziasmul însă fii precaut, ca să eviți un nou eșec pe plan sentimental!

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Rac

În acest weekend pot avea loc transformări atât în casă, cât și în relația de cuplu. Există șansa ca o persoană iubită din trecut să vă caute pentru a vă reaminti momentele plăcute petrecute împreună.

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Leu

Te simți puțin debusolat de atitudinea partenerului. Stabiliți anumite lucruri împreună, pentru ca ulterior să constatați că s-a răzgândit fără însă să vă dea vreo explicație sau măcar argumente clare. Deși sunteți dezamăgit, aveți grijă ca acestă situație să nu degenereze într-un conflict pe care să îl regretați mai târziu!

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Fecioară

Te pregătești pentru o călătorie în interes personal. Fii atent la toate detaliile, pentru a nu omite ceva important, păstrează-ți entuziasmul însă nu neglija orele de odihnă, te așteaptă o călătorie destul de lungă!

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Balanță

O întreagă explozie de romantism, energie și dorința de a îți exprima sentimentele față de persoana iubită sunt elementele-cheie ale acestui weekend. Atenția și grija pe care o vei manifesta în aceste zile față de persoana iubită nu vor rămâne nerăsplătite.

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Scorpion

Prima parte a weekendului se consumă cu treburi casnice, de exemplu reamenajarea locuinței sau pur și simplu faceți cumpărături. În ceea de a doua parte se recomandă să te relaxezi, după atâta muncă, printr-o ieșire cu prietenii. 

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Săgetător

Te descurci mai bine cu banii, doar ce ai primit o primă înainte de weekend și decizi să faci o vizită unor prieteni dragi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Fii totuși cumpătat cu bugetul și ascultă și părerea partenerului în ceea ce privește cheltuielile!

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Capricorn

Conjunctura astrală a nativilor din Capricorn pentru acest weekend este favorabilă preocupărilor din sectorului sentimental și familiar. Vă recomandăm să petreceți sfârșitul săptămânii împreună cu cei dragi care s-au simțit mai neglijați în ultima perioadă; este o ocazie bună pentru a vă repara greșelile.

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Vărsător

Se anunță un weekend cu multe drumuri de făcut și multe evenimente în sânul familiei. Aveți tendința să vă lăsați purtat de val și să cheltuiți mai mult de cât ați plănuit. Dacă totuși rămâneți fără bani, puteți apela cu încredere la prieteni…

Horoscop de weekend 13-15 Iulie 2018 Pești

Este un weekend perfect pentru activitățile casnice; deși nu sunteți prea entuziasmat de acest lucru, veți face totuși pe plac partenerului de viață. După-amiaza o petreceți în compania prietenilor care vă invită să luați cina în oraș.