HomeHoroscop Horoscop de weekend 14-16 Decembrie 2018: Peștii își redefinesc prioritățile

Horoscop de weekend 14-16 Decembrie 2018: Peștii își redefinesc prioritățile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 822 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Horoscop-de-weekend-14-16-Decembrie.jpg

Horoscop de weekend 14-16 Decembrie 2018: Fecioarele se află în relații excelente cu cei din jur, Vărsătorilor li se vor răsplăti eforturile depuse până acum, iar Peștii își redefinesc prioritățile.

Horoscop de weekend 14-16 Decembrie 2018

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În acest sfârșit de săptămână lucrurile s-ar putea să ia o întorsătură neașteptată. Este important să nu îți lași personalitatea impulsivă să își facă simțită prezența și să îți păstrezi calmul. Cu siguranță nu vrei ca situația să se înrăutățească.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Profită de ceea ce are să îți ofere acest sfârșit de săptămână, căci lucrurile par a se întâmpla doar în favoarea ta. A fost o săptămână destul de agitată, însă eforturile tale vor fi, în sfârșit, fructificate.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Vei întâlni tot felul de obstacole în acest sfârșit de săptămână, însă este important să nu te simți constrâns de ele. Învață să iei din fiecare obstacol ceva pozitiv, astfel încât să fii pe deplin împlinit la finalul drumului pe care ai ales să îl parcurgi.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

În acest sfârșit de săptămână vei învăța că sănătatea este mai importantă decât orice altceva. Din păcate, vei fi nevoit să renunți la viciile tale și să adopți un stil de viață mai organizat și mai sănătos.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Tu ești singurul care are putere asupra propriului viitor. Elimină gândurile negative și toxice din viața ta. Axează-te pe ceea ce trebuie să faci pentru a putea să ajungi să îți îndeplinești marele vis.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Acest sfârșit de săptămână se anunță a fi unul excelent pentru tine în ceea ce privește relațiile cu cei din jurul tău. Vei avea ocazia să te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp și să reînnodați legăturile dintre voi. Profită de energiile pozitive ale acestui weekend!

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

O persoană specială își face apariția în viața ta și dorește să te cunoască în acest sfârșit de săptămână. Fii deschis, însă nu te dărui în totalitate din prima. Permite-i acestei persoane să te descopere treptat și păstrează-ți în permanență misterul.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În acest sfârșit de săptămână vei învăța că trebuie să îți rezolvi problemele cu mai multă răbdare și calm. Atunci când te agiți, nimic bun nu ți se va ivi în cale, ci, din contră, vei reuși să atragi și mai multe energii negative asupra ta.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În acest sfârșit de săptămână nu pari a fi dornic de comunicare, însă prietenii tăi își fac griji pentru tine. Permite-le să îți fie alături și să te ajute să ieși din starea proastă care te-a cuprins. Astfel, lucrurile se vor îndrepta pe calea cea bună mult mai repede.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În ultima vreme ai fost mult mai ancorat în activitățile de la locul de muncă și ai cam uitat de prietenii tăi, care acum se simt neglijați. Ia-ți revanșa în acest weekend față de ei și ieșiți împreună în oraș. Explică-le situația și cu siguranță te vor înțelege.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Continuă să muncești pentru visurile tale cu aceeași ambiție ca până acum. În acest sfârșit de săptămână se vor ivi oportunități unice pe care nu trebuie să le ratezi, iar eforturile tale vor fi în sfârșit răsplătite…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Oportunitățile se arată în calea ta pe bandă rulantă. Acest lucru este minunat, însă nu încerca să le faci pe toate deodată. Ai răbdare cu tine și fixează-ți un plan al priorităților, astfel încât să poți reuși să îți duci la bun sfârșit obiectivele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed