HomeHoroscop Horoscop de weekend 22-24 Septembrie 2017: Weekendul Taurilor este unul foarte productiv

Horoscop de weekend 22-24 Septembrie 2017: Weekendul Taurilor este unul foarte productiv

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 804 views
Horoscop-de-weekend-22-24-Septembrie-2017 in Horoscop

Weekendul Taurilor este unul foarte productiv, Balanțele sunt repezite atât în vorbe, cât și în acțiuni, iar Capricornii au ocazia să dea a doua șansă unei relații mai vechi.

22-24 Septembrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Puteți avea absolut tot ceea ce vă doriți, doar că nu totul în același timp, așa cum ați vrea voi. Vă este extrem de greu să lucrați într-un ritm normal, vă doriți să realizați cât mai multe lucruri și pe toate chiar acum. Această grabă a voastră vă poate face să nu duceți la bun sfârșit niciunul dintre lucrurile pe care vi le propuneți.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În weekendul acesta toate astrele vă surâd. Toate planurile de evoluție profesională și personală par să prindă contur, nu mai este nimic ce să vă țină pe loc. Vă doriți cu atât de multă ardoare să avansați cu fiecare zi, încât nici în zilele libere nu puteți sta degeaba. Weekendul se dovedește a fi foarte productiv.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La orizont se întrevăd multe proiecte noi și colaborări, însă nicio decizie de asemenea amploare nu se poate lua ușor, astfel că ați decis să vă petreceți weekendul informându-vă cu privire la avantajele și dezavantajele pe care le-ar putea avea acestea. Un prieten apropiat s-ar putea să joace un rol important în deciziile pe care le veți lua.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Aveți nevoie de ceva informații pentru un proiect la care lucrați, așa că ați luat decizia ca în acest weekend să faceți o vizită unei vechi prietene care știți că ar trebui să aibă câteva cunoștințe în legătură cu subiectul care vă interesează. Călătoria v-ar putea dezamăgi, ați putea pleca mai confuzi decât în momentul în care ați ajuns.

Leu (23 iulie – 22 august)

Știți ce aveți de făcut pentru a vă îndeplini cele mai arzătoare dorințe. Nimic nu vi se pare imposibil, astfel că veți acționa în consecință. Acest sfârșit de săptămână vă oferă răgazul necesar pentru a vă pune la punct un plan de bătaie pe care să-l urmați pe mai departe pentru a vă atinge scopurile.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Nu aveți deloc starea necesară pentru a suporta glumele prostești venite din parte unei rude mai glumețe, de aceea veți încerca să stați cât mai departe de aceasta. Totuși, să nu vă izolați de toată familia, unii ar putea înțelege greșit situația și ar putea să se simtă jigniți.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunteți puțin repeziți în acest weekend atât în acțiuni, cât și în vorbe. Se recomandă să gândiți de mai multe ori înainte de a zice ceva sau a lua o decizie. Dacă vă lăsați influențați de impulsul de moment, veți lua decizii și veți spune lucruri pe care mai apoi le veți regreta amarnic.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ați fost foarte organizați în ultima vreme, iar din punct de vedere al finanțelor ați reușit să faceți câteva economii pe care a venit momentul să le folosiți. O petrecere organizată acasă cu niște prieteni și câteva rude este o idee excelentă pentru cheltuirea acestor bani, mai ales că vă doreați demult să vă întâlniți cu anumite persoane, iar acest weekend aveți timp liber din plin.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu vă gândiți prea mult la lucrurile pe care le spuneți sau le faceți, însă în aceste două zile aveți timp suficient să reflectați asupra săptămânii care tocmai a trecut. Se prea poate să realizați că ați făcut unele greșeli în relațiile cu colegii de muncă. Cu toții greșim, însă este bine să ne recunoaștem greșelile.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O flacără veche este posibil să se reaprindă în acest sfârșit de săptămână, când veți da peste o iubire veche cu care nu ați mai intrat în contact de foarte multă vreme. Să nu fiți reticenți din prima, oamenii se mai schimbă, așteptați întâi să vedeți dacă au avut loc schimbări suficiente încât să poată avea loc o eventuală relație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Doi prieteni de-ai voștri care nu se suportă deloc unul pe celălalt au planificat diverse activități și v-au invitat și pe voi. Parte proastă este că aceste activități se petrec simultan, vă simțiți ca între ciocan și nicovală, pentru că nu ați vrea să supărați pe nimeni…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Un proiect pe care tocmai l-ați prezentat la serviciu a avut un mare succes și doriți să sărbătoriți această reușită. Nici că se putea nimeri mai bine, în acest weekend mare parte a prietenilor voștri sunt liberi, așa că puteți avea câteva zile de pomină.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed