Horoscop de weekend 6-8 Octombrie 2017

Share

Berbecii trebuie să aleagă o variantă de mijloc, Racii au parte de un concediu neașteptat, iar Capricornii au șansa să rezolve niște conflicte.

Horoscop de weekend 6-8 Octombrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Părinții au venit cu niște propuneri destul de interesante pentru acest weekend, ați dori să le faceți pe plac, mai ales că totul sună destul de bine. Partenerul de viață însă nu este deloc încântat, i-ar fi plăcut să petreacă puțin timp doar cu voi. Încercați să găsiți o variantă de mijloc pentru a împăca ambele tabere.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ușoare probleme financiare nu vor să vă dea pace, din cauza acestora aveți o stare încordată și sunteți foarte nervoși. Încercați să nu aruncați cu vorbe grele față de cei din jurul vostru, nu este nimeni vinovat. Problemele se vor rezolva în scurt timp, însă în acest weekend vă recomandăm să aveți grijă pe ce cheltuiți banii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În acest sfârșit de săptămână nimic nu pare să meargă în direcția pe care vă doriți. Să nu vă panicați, uneori trebuie să luați totul așa cum vine, nu știți unde vă duce viața. Uneori destinația finală poate să vă placă chiar mai mult decât cea pe care vă propuseserăți s-o atingeți.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rezultatele foarte bune de la muncă vă permit un mic concediu în acest weekend. Nu v-ați așteptat la acest lucru, însă nu vreți să ratați oportunitatea, așa că organizați repede o excursie cu niște rude și prieteni undeva nu departe de casă. Toată experiența va fi una extrem de plăcută, care vă va da forță pentru a munci la fel de bine în continuare.

Leu (23 iulie – 22 august)

În acest sfârșit de săptămână va trebui să faceți o călătorie la care nu v-ați fi așteptat vreodată. Planurile pe care le-ați făcut vor trebui puse în așteptare, însă acest lucru nu vă va deranja deloc, deoarece călătoria vă interesează foarte tare și nu vreți sub nicio formă să ratați ocazia.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Acest weekend va fi unul ce va avea mare impact asupra voastră. Veți renunța la inhibiții și veți trăi viața la maximum aceste câteva zile. Nu vă mai interesează părerea celor din jur, vreți să faceți tot ceea ce vă trece prin cap și să experimentați lucruri noi.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu v-ați făcut niciun plan pentru acest weekend. Ați vrea să vă bucurați de puțină liniște, să vă începeți diminețile la o cană de cafea sau ceai alături de persoana iubită și să nu fiți deranjați de nimeni. Nimic mai simplu, partenerul va fi de acord cu tot ce îi veți propune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoana iubită vine în acest weekend cu niște propuneri destul de greu de refuzat. V-ați dori extrem de tare să le dați curs, însă ați cam tras chiulul în timpul săptămânii, iar acum aveți de terminat un proiect urgent pentru zilele ce vin. Din păcate, va trebui să faceți toate aceste activități cu altă ocazie.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

V-ați obișnuit să obțineți lucrurile pe care le vreți cu ușurință, să vină de la sine, însă nu se întâmplă mereu așa. În acest weekend veți înțelege că sunt lucruri pentru care trebuie să munciți pe brânci dacă doriți să le obțineți.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În săptămâna ce tocmai a trecut au avut loc niște conflicte în plan familial. Acest weekend este propice pentru a le rezolva, mai ales că persoanele în cauză sunt acasă și nu au niciun plan care să amâne discuția pe care doriți să o purtați cu ele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

După o săptămână în care nivelul de stres a fost la cele mai înalte cote posibile, tot ceea ce vă doriți este o baie caldă și un pui de somn. S-ar putea totuși să nu se întâmple chiar cum vă doriți, deoarece la orizont se întrevede vizita unor rude sau unor prieteni de familie pe care nu i-ați mai văzut de mai bine de un an, așa că nu-i veți putea refuza…

Pești (19 februarie – 20 martie)

În acest weekend veți primi o mulțime de sfaturi menite să vă ajute în luarea unei decizii legate de locul de muncă. Pe multe dintre acestea nici măcar nu le veți cere, motiv pentru care nu veți fi foarte fericiți că le primiți. Ar fi bine totuși să le ascultați cu atenție, nu știți când vă vor fi de folos!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news