Home Stiri Mondene Alexandru Arsinel – drama actorului de comedie! Acesta a povestit despre starea sotiei lui

Alexandru Arsinel – drama actorului de comedie! Acesta a povestit despre starea sotiei lui

autor Elena Yvette
760 views

Alexandru Arşinel trece printr-o drama cumplită. Soţia actorului este mobilizată la pat de mai bine de un an şi jumătate de când s-a împiedicat şi a căzut pe scări.

Alexandru Arsinel - drama actorului de comedie! Acesta a povestit despre sotia lui

De atunci, din luna martie 2016, Alexandru Arşinel îşi veghează soţia precum un înger păzitor.

Alexandru Arşinel munceşte doar pentru a-şi vedea soţia din nou sănătoasă. Aceasta a suferit o operaţie pe creier, iar acum se recuperează şi se pare că medicii sunt optimişti.

„Doctorii mi-au dat speranţe că s-ar putea să meargă din nou. Nu foarte bine, dar măcar să se deplaseze la chiuvetă, la toaletă, câţiva paşi, poate rezemată de un cadru, ar fi extraordinar, deoarece până acum un an de zile nu-şi mişcă deloc picioarele… Actorii ascund multe lucruri… Ascund durere, mai ales actorii de comedie, care nu au posibilitatea să se descarce pe scenă într-o scenă de tragedie”, a declarat actorul Alexandru Arşinel.

În luna martie a anului 2016, soţia actorului Alexandru Arşinel a suferit o accidentare banală în urma căreia a rămas imobilizată la pat…

Alexandru Arsinel - drama actorului de comedie! Acesta a povestit despre sotia lui 1

„Soţia a trebuit să fie operată şi trecem printr-o perioadă foarte grea. La o săptămână după ce eu am făcut ultima operaţie pe coloană, am fost la grădiniţă la cel mic, unde Marilenei i s-a agăţat tocul într-un preş şi a căzut în cap pe scări. Acum urmează un tratament extrem de sever, ca să o putem ţine lângă noi”, a declarat Alexandru Arşinel în urmă cu mai bine de un an.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed