Horoscop de weekend 8-10 Decembrie 2017

Share

Horoscop de weekend 8-10 Decembrie 2017: Berbecii își răsfață persoanele dragi lor, Leii nu se vor putea ține de promisiunile făcute partenerului, iar Vărsătorii își vor anula planurile.

Horoscop de weekend 8-10 Decembrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În aceste zile de weekend vreți să îi răsfățați pe cei dragi vouă. Vă veți petrece sfârșitul de săptămână acasă, în bucătărie, gătind felurile de mâncare preferate ale familiei și ale prietenilor apropiați.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu aveați nimic plănuit pentru acest weekend, însă un prieten din copilărie vă face o propunere tentantă pe care nu aveți cum să o refuzați. O călătorie pe care acesta a planificat-o se potrivește de minune cu personalitatea și interesele voastre, astfel că s-a gândit imediat să vă invite și pe voi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Weekendul acesta ați ales să nu cereți părerea nimănui și să vă petreceți timpul așa cum considerați voi de cuviință. Poate mulți dintre apropiați nu vor fi de acord cu alegerile voastre, însă pe voi nici că vă interesează, dacă vă face fericiți, nu mai contează părerile celor din jur.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu ați mai ieșit de zile bune în oraș și de aceea doriți ca în acest weekend să desfășurați această activitate. Nici că se putea un moment mai potrivit, niște prieteni foarte vechi sunt în oraș, ceea ce vă dă posibilitatea să vă întâlniți și să recuperați timpul care a trecut.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu vă veți putea ține de niște promisiuni făcute partenerului de viață, pentru că a apărut o călătorie pe plan profesional la care trebuie neapărat să luați parte, de acest lucru ar putea depinde cariera voastră. Nu trebuie să vă faceți griji, partenerul va înțelege cum stau lucrurile și va reprograma toate activitățile planificate pentru acest weekend.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Dacă în prima zi a weekendului veți avea un program foarte încărcat, de la vizite la prieteni și rude până la cumpărături de ultim moment, a doua zi va fi una foarte liniștită. Pentru această a doua zi partenerul v-a pregătit o surpriză, o cină romantică gătită chiar de el sau o cină în oraș la un restaurant select.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru acest sfârșit de săptămână ați făcut împreună cu partenerul de viață câteva mici planuri. Deși nu mai sunteți la fel de entuziasmați de acestea ca atunci când le-ați făcut pentru prima dată, nu doriți să vă supărați partenerul, de aceea nu le veți anula.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O excursie pe care ați programat-o de foarte mult timp are loc în acest weekend. Vine într-un moment cum nu se poate mai bun, deoarece ați avut o săptămână extrem de grea la serviciu, iar acum ați dori să vă relaxați undeva departe de casă și de problemele de acolo.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu v-ați făcut deloc planuri pentru acest weekend în speranța că rudele sau prietenii vă vor implica în activitățile lor, însă se pare că nu apare nicio invitație, astfel că va trebui să stați acasă și să vă mulțumiți cu activitățile casnice.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu prea aveți chef să ieșiți din casă în acest weekend, însă o invitație făcută de un membru al familiei vă sună foarte interesant, astfel că este foarte posibil să decideți în ultimul moment să participați. Această schimbare de planuri îi va surâde și partenerului, care nu voia cu niciun chip să stea în casă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vă doriți foarte mult să aveți o mică escapadă împreună cu partenerul vostru de viață. Aceasta era plănuită pentru acest sfârșit de săptămână, însă o problemă de familie vă va da planurile peste cap. Chiar dacă inițial veți fi ușor dezamăgiți, starea vă va trece odată ce rezolvați problema…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Acest weekend va trece extrem de repede, pentru că veți fi cum nu se poate mai ocupat. Relaxarea nu este un cuvânt de care veți avea parte în aceste zile, deoarece aveți multă muncă de făcut în jurul casei. Treburile casnice nu sunt pe placul vostru, însă de această dată nu aveți de ales.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news