Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018: Săgetătorii se vor îndrăgosti nebunește


4007

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018: Săgetătorii se vor îndrăgosti nebunește în acest weekend, Peștii vor merge la o întâlnire pe nevăzute, iar Berbecii sunt puși pe farse.Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Berbec

Te simți pus pe năzbâtii și farse în acest weekend, îți tachinezi prietenii și parcă nu îți găsești locul; ar fi bine însă să te mai temperezi înainte să rănești în spirit de glumă pe cineva drag. Se anunță un weekend vesel alături de prieteni, unul care îți va încărca bateriile de voie bună și optimism.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Taur

Acum este momentul potrivit să îți declari sentimentele față de persoana pe care o admiri de ceva vreme. Urmează o perioadă favorabilă pentru nativii din Taur pe planul sentimental. Prietenii vă încurajează să fiți mai îndrăzneț și să preluați inițiativa.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Gemeni

Acceptă invitația la o ieșire în oraș sau, de ce nu, organizează tu una; este un prilej perfect de a cunoaște persoane noi, de a lega prietenii, dar, mai ales, de a ieși din rutina zilnică. Râsul și voia bună sunt cele mai bune medicamente pentru suflet.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Rac

Simți nevoia să te detașezi și să acorzi mai mult timp pentru tine, de aceea în acest weekend singura persoană care contează ești tu; fie că te relaxezi printr-un hobby care îți place, fie faci o plimbare în aer liber, îți dorești să îți reîncarci bateriile.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Leu

Se anunță un weekend mai ieșit din comun, îți apar lucruri de făcut care te scot din zona ta de confort, lucru care, deși îți displace, te și provoacă în același timp să îți testezi limitele. Nu renunța la ieșirea în oraș cu prietenii, deoarece îți va schimba complet starea de spirit.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Fecioară

Acordă mai multă atenție persoanelor speciale din viața ta, în ultima vreme ai neglijat acest aspect, iar acest weekend este perfect pentru a remedia situația, o cină romantică sau o evadare de weekend în doi pot fi variantele unui sfârșit de săptămână reușit.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Balanță

Pregătește-te serios pentru o perioadă plină de romantism; o persoană specială se ivește în viața ta, gândește-te bine dacă este ceea ce îți dorești, fii deschis să acorzi o șansă, conjunctura astrală este favorabilă înfiripării poveștilor de iubire.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Scorpion

În acest weekend și pentru nativii din Scorpion conjunctura astrală predispune la romantism; vă copleșiți partenerul cu gesturile de afecțiune și iubire, fie că alegeți să petreceți aceste zile în confortul locuinței vizionând un film, fie alegeți o cină romantică într-un loc special, eforturile voastre nu vor rămâne nerăsplătite.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Săgetător

Te îndrăgostești nebunește de o persoană pe care o vei cunoaște la petrecerea sau evenimentul la care ai fost invitat în acest weekend. Nici nu îți dai seama ce anume îți place mai mult, vocea, privirea, felul în care te face să te simțiți, ideea este că nu te poți concentra la altceva.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Capricorn

Viața ta amoroasă este plină de inspirație, energie și entuziasm și toate decurg în direcția bună, te bucuri de atmosfera tandră și romantică, iar dacă la început puneai accent pe carieră, aceasta a trecut acum pe locul al doilea.

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Vărsător

Dacă ești într-o relație stabilă, este weekendul perfect pentru consolidarea relației cu partenerul; este ceva în aer care te face să iubești și să dăruiești iubire, iar persoana iubită se va simți extraordinar de alintată și specială în prezența ta…

Horoscop de weekend 9-11 Noiembrie 2018 Pești

Prietenii apropiați ți-au aranjat o întâlnire pe nevăzute; deși nu ești entuziasmat de acest lucru, ar fi bine să îi acorzi o șansă, pentru vei avea ocazia să cunoști o persoană care îți va schimba viața într-un mod pozitiv, așa ca această ocazie vine la timpul potrivit.