HomeHoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste Balanta

Horoscop dragoste Balanta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Horoscop-Balanta.jpg

Horoscopul dragostei pentru Balanta vine cu cateva schimbari si rasturnari de situatie in ceea ce priveste viata de cuplu. De aceea, Balantele trebuie sa dea dovada de foarte multa rabdare si capacitate de adaptare la situatii noi. Fara aceste calitati o relatie a Balantelor nu poate fi de durata in acest an.

Marte este retrograd in casa relatiilor acestei zodii si de aceea nativii se pot confrunta cu intamplari ce vor modifica viata de cuplu de pana atunci. In ciuda faptului ca Marte retrograd ar trebui sa aduca sentimente intense de dragoste si pasiune pentru Balante, de aceasta data va aduce conflicte, discutii si sentimente confuze.

Balantele vor deveni mai agresivi, mai impulsivi. Vor asculta mai putin sfaturile celor dragi si vor actiona dupa propriile reguli chiar daca sunt gresite. Toate acestea vor dauna vietii sentimentale si vor degrada serios relatia. Este posibil chiar sa se produca o ruptura definitiva daca lucrurile nu se schimba repede. Fara bunavointa din partea nativilor relatia , oricat de trainica ar fi fost, nu poate rezista.

Nici pentru nativii singuri lucrurile nu stau mai bine in primele luni ale anului. Acestia au posibiliatea sa intalneasca persoane noi cu care vor flirta intes si cu care pot incepe o aventura. Dar totul se va incheia la fel de repede cum a inceput. Aventurile se dovedesc a fi zbucuimate si prea intense din punct de vedere emotional asa ca singura solutie va ramane incheierea ei.

Incepand cu luna iulie 2014 horoscopul dragostei pentru Balanta se schimba radical. Toate tensiunile si dificultatile dispar ca prin minune.

Totul incepe sa intre pe un fagas normal si viata sentimentala redevine placuta si armonioasa. Se pot face din nou planuri legate de casa, de familie. Este posibil chiar ca relatiile sa devina mai serioase, sa se oficializeze.

Balantele singure pot intalni, in sfarsit, persoana potrivita si pot incepe o frumoasa poveste de dragoste. Isi vor asculta inima si vor trai la maxim fiecare clipa de iubire. Foarte diferit de prima parte a anului, nu?

Ultimele luni ale lui 2014 vin doar cu multa fericire. Dupa atatea suferinte la inceputul anului, e momentul ca nativii sa se bucure. Viata de cuplu este implinita, persoana iubita este fericita. Ce pot cere mai mult de atat?

Trebuie doar sa profite de fiecare clipa fara sa se gandeasca la ziua de maine. Tot ce a fost negativ trebuie lasat in urma pentru ca doar in acest mod vor reusi Balantele sa traiasca cu adevarat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed