Horoscop dragoste Gemeni

Share

Horoscop dragoste Gemeni 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei se ocupa de caracteristicile tale personale si relatiile tale sentimentale.

Horoscop dragoste Gemeni Horoscop dragoste Gemeni

Anul 2014 se anunta a fi unul foarte interesant pentru cei nascuti in zodia Gemeni. Nativii vor avea parte de evenimente neasteptate, incitante, pe tot parcursul anului. Marte este retrograd  in casa iubirii Gemenilor pana la jumatatea anului 2014. De aceea, in plan amoros nativii se bucura de toata atentia si isi pot indeplini toate fanteziile.

Gemenii actioneaza mult din impuls si asta se va intampla si in viata de cuplu. Vor trai intens, fara sa gandeasca prea mult. Sufletul le cere multa iubire si pasiune si nativii vor face orice pentru a-si satisface dorintele.

Gemenii implicati intr-o relatie serioasa, stabila, isi vor redescoperi partenerul. O buna perioada au fost distanti si relatia a inceput sa se raceasca. Dar acum isi vor da seama ca nu au adoptat atitudinea corecta si vor incerca sa schimbe ceva in caracterul si comportamentul lor. Vor fi mai atenti, mai rabdatori si vor trai cu intensitate maxima fiecare clipa de iubire cu perechea lor.

In prima parte a anului, Gemenii vor simti cu adevarat ca traiesc si vor sa experimenteze lucruri noi alaturi de persoana iubita. Este posibil sa apara si cateva incidente din cauza attudinii impulsive dar nimic serios.

Marte in opozitie cu Uranus aduce si multe surprize in viata sentimentala a Gemenilor. Pot aparea si cateva reactii usor exagerate dar totul poate fi rezolvat daca se actioneaza cu mai multa prudenta.

Mai pot exista discutii in cuplu pe tema banilor dar comunicarea va rezolva si aceasta problema. Daca Gemenii vor incerca sa lase garda mai jos si vor asculta si partenerului de viata vor depasi si acest obstacol.

Incepand cu luna iulie 2014 totul incepe sa devina mai relaxat. Nu va disparea nici interesul pentru persoana iubita si nici pasiunea intensa dar acum Gemenii se pot bucura cu adevarat de clipe minunate. Este posibil sa plece in calatorii sau vacante scurte cu cei dragi pentru a-si demonstra iubirea.

Cele mai intese luni ale anului pentru cei nascuti in aceasta zodie vor fi septembrie, octombrie si noiembrie. Atunci sentimentele si trairile ating cote maxime si se va trai foarte intens.

Anul 2014 nu este unul rau pentru Gemeni atata timp cat aleg sa-si mai asculte si inima din cand in cand. E bine sa actionzi pragmatic dar nu totul se poate rezolva cu o astfel de gandire. Persoana iubita are nevoie sa simta ca nu traieste o relatie formata dintr-o singura persoana. Gemenii demonstreaza din plin ca totul functioneaza mai bine cu iubire si intelegere.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news