HomeHoroscopHoroscop dragoste Top 5 zodii care nu se descurca in amor

Top 5 zodii care nu se descurca in amor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
top-5-zodii-care-nu-se-descurca-in-amor

Se intampla de multe ori sa avem unele sentimente fata de o persoana si efectiv sa nu ne gasim cuvintele sau chiar momentul potrivit pentru a le pune pe tava – de ce sa nu recunoastem, uneori timpul trece in defavoarea noastra, dar asta este alta poveste.

Ce dorim sa evidentiem este faptul ca sunt zodii care se descurca, precum si altele care nu se descurca in aceasta arta complicata a amorului si ne vom axa astazi pe cele cinci care nu sunt chiar atat de norocoase – haideti sa vedem impreuna care sunt acestea.

1.    Fecioara
Avand in vedere ca este o zodie de-a dreptul capricioasa, Fecioara nu se va lasa usor de satisfacut si este extraordinar de greu sa o multumesti in vreun fel. Chiar daca va spune ce si cum vrea, sa fii sigur ca nu se va declara de-a dreptul bucuroasa de intentiile tale. Este timida, iar pana sa o aduci in pat iti va lua ceva timp, asa ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si cu cele mai bune replici; chiar si asa, o simpla si nevinovata greseala va poate aduce pe amandoi inapoi la linia de start. Nu se deschide usor in fata partenerului actual si este de-a dreptul neincrezatoare cand vine vorba de orice gest din partea unei persoane de sex opus.

2.    Sagetator
Nu este genul de persoana care sa puna foarte mult accent pe amor, dragoste, sex. Se concentreaza mai mult pe o ascensiune profesionala si o situatie financiara extraordinara, deoarece este de parere ca celelalte vor veni cu timpul. Chiar si asa, nativul Sagetator se lasa cucerit cu greu si niciodata nu va fi cel care sa faca primul pas, chiar daca este indragostit pana peste cap. Intr-o relatie, se implica ultimul, deoarece asteapta sa fie stimulat, sa fie atras, pentru ca mai apoi sa se dedice 100%. Cu multa rabdare, veti reusi sa-l aduceti pe drumul cel bun mai ales daca sunteti o persoana mai nonconformista si-i treziti interesul prin tot felul de mijloace care mai de care mai originale.

3.    Capricorn
Nativii acestei zodii sunt de-a dreptul dificili si uneori nu se descurca in amor pentru simplul motiv ca nu pun sexul pe primul plan si reusesc sa supere partenerul de viata foarte repede. Nu sunt foarte atenti la nevoile celui de langa si sunt de-a dreptul egocentrici. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l atrageti pe Capricorn de partea dumneavoastra, sa veniti cu cele mai originale metode de a-l atrage in pat, deoarece in cele din urma nu va va mai refuza si va veni de buna voie. Capricornul este adeptul partidelor rare si cat mai scurte.

4.    Berbec
Berbecilor le place amorul si se afunda intru totul cand vine vorba de acest capitol, fara a se gandi la consecintele ce vor urma. Prefera sa nu se aventureze intr-o relatie sentimentala de lunga durata si sunt adeptii partidelor de sex rapide, de cateva ori. Daca va doriti totusi ceva serios cu un asemenea nativ si sa va bucurati de prezenta lui o viata intreaga, veti avea ceva de furca, deoarece trebuie sa-l laudati in fiecare zi si sa-i gadilati orgoliul…

5.    Leu
Avand in vedere ca leul este regele junglei, acesti nativi sunt de-a dreptul pretentiosi si ambitiosi din cale-afara. Nu se multumesc cu putin si, pana sa se aseze la casa lor, vor pune pe jar inimile multor parteneri. Unii nu se descurca in arta amorului deoarece cu greu isi pot gasi persoana care sa ii multumeasca pe acest plan.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed