Home Stiri Emisiunea „Vocea României” a fost scoasă din grila de programe

Emisiunea „Vocea României” a fost scoasă din grila de programe

autor Buinoschi Andreea
161 vizualizari
loading...

Vocea României este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de talente din țară. Aceasta domină toate audiențele, dar, după zece ani consecutivi de difuzare, show-ul a fost scos din grila de programe.

Pandemia de COVID-19 a pus capăt unuia dintre cele mai bune emisiuni de talente, dar nu pentru mult timp. Cei de la PRO TV speră ca, toamna viitoare, emisiunea să fie difuzată pe micile ecrane, în ciuda pauzei de anul acesta.

2

În această dimineață, cei de la paginademedia.ro le-au dat vestea cea rea fanilor concursului. Anul acesta, nu îi vor mai vedea pe cei patru antrenori, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, și nici nu își vor mai susține favoriții. Oficialii postului de televiziune PRO TV  au trimis un comunicat de presă celor de la paginademedia.ro și au vorbit despre acest aspect: „Confirmăm faptul că «Vocea Romaniei» nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual, am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon «Vocea Romaniei». Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”.

3

Mai mult decât atât, această decizie a afectat și echipa din spatele camerelor și o parte dintre angajați au luat o decizie radicală. Aceștia au decis să părăsească postul PRO TV și s-au mutat la postul concurent, Antena 1. Masked Singer este emisiunea ce va încerca să compenseze lipsa show-ului scos din grilă.

4

Prezentatorul va fi nimeni altul decât Jorge, dar nici despre acest concurs nu se știu foarte multe lucruri. Așadar, rămâne de văzut cum va arăta, în cele din urmă, grila de programe a PRO TV-ului, având în vedere că emisiunea postului concurent, X Factor se anunță a fi una de-a dreptul incendiară…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies