Home HoroscopHoroscop dragoste Top 5 zodii care nu trebuie sa insele daca-si doresc o casatorie reusita

Top 5 zodii care nu trebuie sa insele daca-si doresc o casatorie reusita

autor Elena Yvette
1,4K views

Sansele ca partenerul de viata sa insele sau nu sunt influentate in mod direct de semnele astrale si de aceasta data. Sunt zodii care vor insela indiferent de circumstante, dar la fel de bine exista si unele zodii, cu precadere cinci, care nu vor insela atat timp cat au sau isi doresc o relatie sau o casnicie de durata si fericita.

În cele ce urmează, vom vedea care sunt cele cinci zodii care nu trebuie să înșele dacă-și doresc o căsnicie reușită și fericită sau dacă o au deja.

Taur
Nativii din zodia Taur sunt unele dintre cele mai fidele si devotate persoane, iar cand sunt intr-o relatie, posesivitatea este intinsa la maximum si poate strica pe alocuri binele dintre cei doi. Nu cauta binele in alta parte atat timp cat partenerul le ofera siguranta de care au nevoie, neconditionata. Insa, trebuie sa aveti mare grija daca sunteti genul de persoana mai libertina, deoarece Taurul va avea mereu gandul ca doriti sa-l tradati sau sa-l inselati. Nu sunt persoanele care sa insele, deoarece merg pe premisa ca minciuna si tradarea nu au ce cauta in viata lor.

Rac
Pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal conteaza extraordinar de mult daca au parte de siguranta din partea partenerului. Fidelitatea lor este controlata de acest aspect. Vor fi devotati pe deplin daca le sunt satisfacute toate nevoile, inclusiv pe plan financiar, dar, la cea mai mica fisura in relatie, vor cauta in alta parte ceea ce au nevoie. Cu toate acestea, Racul este o zodie care nu insala in momentul in care isi doreste o relatie sau o casnicie fericita, iubeste si este iubita neconditionat, cu toate ca trebuie sa aveti grija la micile detalii ce fac diferenta pentru acesta.

Fecioara
Sunteti zodia cel mai putin predispusa la inselat, la infidelitate sau divort. Va place sa luati in calcul tot ce se intampla in jurul dumneavoastra, dar mai ales in casnicie, si incercati sa rezolvati neajunsurile pe parcurs, pentru a nu se ajunge in punctul in care nu se mai poate face nimic. Sunteti o persoana ce trece destul de repede peste greselile partenerului, nu sunteti o fire razbunatoare, iar datorita acestui motiv preferati sa “lucrati” cu ce aveti la indemana decat sa cautati in alte parti.

Capricorn
Da, Capricornii nu insala, fapt demonstrat. Sunt persoanele acelea care-si doresc stabilitate si exact asta ofera in schimb. Pun totul pe tava partenerului, asteapta acelasi lucru si poate din aceasta cauza ei sunt cei predispusi la a fi tradati si mintiti, deoarece se incred deodata intr-o persoana, fara a-si lua metode de precautie. Sunt firi loiale, dar nu slabe de inger, deoarece vor parasi extrem de repede persoana care la va gresi, fara a se uita in urma, la sentimente. Fara remuscari…

Pesti
Nativii acestei zodii nu insala de regula, insa se gandesc foarte des la acest fapt. De multe ori nu au curajul sa faca acest lucru, deoarece sentimentele pentru partenerul de viata pot fi destul de profunde si sa nu echivaleze cu pornirile sale erotice. Cu toate ca sunt greu de multumit intr-o relatie si se victimizeaza foarte des, daca li se va oferi ceea ce au nevoie sau chiar cer in cazuri extreme, relatia va fi una fara complicatii, cu toate ca au mai mereu “norocul” de a da peste parteneri care-i vor insela la un moment dat al vietii de cuplu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed