Horoscop octombrie 2015: bani, sanatate si dragoste

Share

Luna octombrie este o lună a schimbărilor. Nu trebuie să te agite foarte tare acest lucru, dar ar fi bine să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop octombrie 2015

Berbec

Luna octombrie şi temperatura scăzută nu îţi fac prea bine. Starea ta de sănătate ar putea fi influenţată de acest lucru. Nu ar strica o vizită la medic, măcar preventiv.

Cum stai cu dragostea?

Sentimentele tale nu sunt foarte clare în luna octombrie. Te simţi neglijată, dar, în acelaşi timp, în momentul în care primeşti atenţie simţi că te sufoci. Încearcă să îţi temperezi comportamentul. Nu alunga persoana dragă de lângă tine. Rişti să plece definitiv.

Cum stai cu banii?

Se simte o oarecare creştere la bugetul tău. Chiar şi aşa, nu cheltui prea mulţi bani. În curând o să apară cheltuieli neprevăzute şi ai nevoie de toate economiile posibile.

Taur

Nu e momentul pentru decizii pripite. Indiferent de cât de mult îţi doreşti un lucru, indiferent de domeniu, cere părerea unei persoane apropiate înainte de a acţiona.

Cum stai cu dragostea?

Luna octombrie e o lună bună de iubit. Simţi fluturi ca şi în anii de liceu. Ai grijă, totuşi, să nu te arunci în braţele persoanei nepotrivite. Fă lucrurile pas cu pas, e metoda cea mai sigură pentru tine în momentul de faţă.

Cum stai cu banii?

Dacă ultima investiţie făcută nu ţi-a adus niciun profit, acum ai şansa să recuperezi banii pierduţi. Dacă se întâmplă acest lucru, ar fi bine să îi pui la economii. În curând o să ai nevoie de ei.

Gemeni

Viaţa ta pare să o ia pe o pantă ascendentă. Lucrurile par să se aşeze şi luna octombrie este o lună liniştită pentru tine.

Cum stai cu dragostea?

Relaţia ta trece printr-o perioadă bună. Iubitul îţi oferă în sfârşit atenţia cuvenită, iar tu ar fi bine să faci acelaşi lucru. Dacă eşti singură, nu încerca să schimbi nimic. Te simţi bine în pielea ta, oricum.

Cum stai cu banii?

Dacă ai nevoie de un împrumut, apelează la cea mai apropiată persoană. Nu e cazul să ştie toată lumea că nu stai prea bine cu banii. Chiar şi aşa, înapoiază-i cu prima ocazie. Perioada aceasta, puţin mai proastă, nu va ţine mult.

Rac

Evenimentele din ultima perioadă par să te fi extenuat. Profită de zilele libere pe care le ai ca să îţi refaci fizicul şi psihicul.

Cum stai cu dragostea?

Ceva s-a întâmplat în viaţa ta sentimentală. A intervenit o schimbare. Dacă ai un nou iubit sau, din contră, dacă ai încheiat o relaţie, depinde doar de tine cum o să laşi acest lucru să te influenţeze. Nu lăsa viaţa sentimentală să o afecteze pe cea socială.

Cum stai cu banii?

Venitul tău a crescut simţitor. Fie că e vorba de o promovare sau un cadou nesperat, lucrurile stau mai bine ca niciodată. Cumpără ceva pentru casă sau pentru tine.

Leu

Eşti mai pesimistă decât de obicei, iar acest lucru te enervează atât pe tine cât şi pe cei din jur. Fă un efort şi controlează-ţi emoţiile pe cât posibil.

Cum stai cu dragostea?

Visezi la prinţul pe cal alb, dar nu faci nimic în acest sens. Nu e de ajuns să stai în casă şi să te gândeşti la el, trebuie să ieşi să îl cauţi.

Dacă ai un partener de viaţă deja, dar lucrurile par să meargă spre rău, poartă o discuţie cu el şi încercaţi să reparaţi ceva, dacă se mai poate.

Cum stai cu banii?

Luna octombrie e o lună bună pentru investiţii. Ideal ar fi să cauţi parteneri de afaceri şi să nu te arunci singură într-o lume necunoscută. Măcar cere sfatul cuiva.

Fecioară

Eşti pusă pe fapte mari în luna octombrie. Atitudinea ta e cea a unei femei hotărâte care nu poate fi oprită. Atât timp cât rămâi cu picioarele pe pământ, acest lucru nu poate decât să te ajute.

Cum stai cu dragostea?

A sosit momentul pentru o decizie radicală. Dacă simţi că nu vă mai potriviţi, acum poţi să îi spui. Fii diplomată, nu răni sentimenele omului care ţi-a stat alături. De asemenea, dacă eşti singură, e timpul pentru o schimbare.

Cum stai cu banii?

Eşti organizată şi economă. Totuşi, dacă vezi ceva ce îţi place foarte mult, fie că e vorba de o haină sau o maşină nouă, nu ezita să o cumperi. Oricum, bugetul tău va creşte simţitor în următoarea perioadă.

Balanţă

După o perioadă agitată, viaţa ta pare să devină mai calmă. Ai puţin timp doar pentru tine, aşa că foloseşte-l înţelept.

Cum stai cu dragostea?

Relaţia ta nu întâmpină dificultăţi. Ai grijă ca această linişte să nu fie, de fapt, monotonia care a intrat în viaţa ta de cuplu. La fel, dacă eşti singură, nu lăsa această situaţie să se prelungească prea mult.

Cum stai cu banii?

Ai posibilitatea să oferi un împrumut sau chiar un cadou unei persoane dragi. Nu te gândi de două ori, generozitatea ta va fi răsplătită în viitorul apropiat.

Scorpion

Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă în care ai plutit undeva deasupra norilor. Orice ar fi cauzat acest lucru, realismul e mai mult decât necesar în luna octombrie.

Cum stai cu dragostea?

Poate că e timpul pentru o decizie importantă în viaţa ta de cuplu. Luaţi o pauză de la lumea cotidiană ca să vedeţi ce puteţi face pentru relaţia voastră. La suprafaţă, lucrurile merg bine, dar ideal ar fi să vă convingeţi că nu doar la suprafaţă.

Cum stai cu banii?

Traversezi o perioadă bună pe plan financiar. Nu e o creştere foarte mare, dar câţiva bani în plus la buget nu strică nimănui, cu atât mai puţin ţie. Bucură-te de ei alături de persoanele dragi.

Săgetător

Ai o atitudine puţin nefavorabilă luna aceasta. Poate e din cauză că te frământă ceva. Încearcă să îţi dai seama despre ce e vorba.

Cum stai cu dragostea?

Eşti mai posesivă decât de obicei, iar asta l-ar putea speria pe actualul sau pe viitorul tău partener. Dacă aşa e felul tău de a fi, încearcă să îi explici acest lucru, dar încearcă şi să îţi temperezi instinctele.

Cum stai cu banii?

Visezi la cai pe verzi pe pereţi, dar vestea bună e că de data asta ai putea să îi şi vezi cu adevărat. Banii nu sunt deloc o problemă pentru tine în luna octombrie. Ai ocazia să achiziţionezi ceva la care nici nu te-ai gândit până acum.

Capricorn

Astrele aduc veşti bune în luna octombrie. Ai parte de evenimente plăcute. Ideal ar fi să împarţi bucuria cu cei dragi.

Cum stai cu dragostea?

Orice s-ar întâmpla în viaţa ta profesională sau socială, încearcă să nu laşi aceste lucruri să îţi afecteze relaţia. Partenerul tău ar putea înţelege că ceva nu merge şi ar putea să încerce să fugă de tine. Discută cu el şi explică-i ce simţi.

Cum stai cu banii?

Ai parte de o surpriză pe plan financiar. Din orice direcţie ar veni, banii pe care îi primeşti în plus îţi prind foarte bine. Nu îi păstra doar pentru tine.

Vărsător

Luna octombrie este o lună capricioasă pentru tine. Treci de la o stare la alta, iar acest lucru nu poate fi prea sănătos din niciun punct de vedere.

Cum stai cu dragostea?

De la agonie la extaz, aşa s-ar putea caracteriza viaţa ta amoroasă. Nici nu mai ştii ce vrei, te laşi dusă de val în toate direcţiile. Ai grijă ca acest lucru să nu aibă repercusiuni pe viitor. Nu ai nevoie de decepţii în dragoste.

Cum stai cu banii?

Nu stai foarte bine pe plan financiar. Poate ar fi cazul să renunţi la ieşirile atât de dese şi să mai şi economiseşti ceva.

Peşti

Totul e bine când se termină cu bine, dar nu te culca pe o ureche. Luna octombrie are şi ea surprizele ei pentru tine.

Cum stai cu dragostea?

Când totul părea că merge pe drumul cel bun, ceva s-a întâmplat. Apare o ruptură în viaţa ta sentimentală. Încearcă să remediezi lucrurile şi nu fugi de consecinţe. Tot tu le vei suporta până la urmă, important este cine îţi va fi alături.

Cum stai cu banii?

Datoriile neplătite te strigă de undeva. Nu te preface că ai uitat şi încearcă să le achiţi cât mai repede. Nu face investiţii care nu îşi au rostul.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news