Horoscop 7 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 948 views
horoscop-7-aprilie-2017

Horoscop 7 Aprilie 2017. Berbecii vor avea o zi foarte agitată, Racii își vor împărți bucuriile zilei cu persoana iubită, iar Săgetătorii vor face un împrumut la o persoană apropiată.

7-Aprilie-2017

Berbec

Ziua ta se va încheia cu foarte mult stres și agitație. Dimineața plănuiești o ieșire în oraș, dar totuși seara te prinde din urmă când realizezi că ai stat degeaba toată ziua. Nu e vreme de reproșuri acum, pentru că și mâine e o zi și ai nevoie de multă odihnă.

Taur

Vei avea o zi puțin cam încărcată, cu multe discuții și întâlniri. Totuși, seara este posibil să ai parte de o surpriză când o cunoștință veche te va invita la ea. Îmbracă-te elegant și folosește cel mai dulce parfum. Cu siguranță, mirosul tău va fermeca acea persoană.

Gemeni

Ziua bună se cunoaște de dimineață. Vei primi vești bune legate de boala unei persoane din familie, poate chiar îți vei putea vedea familia reunită. Seara, vei putea ieși liniștită într-un club alături de prieteni, pentru că acum, în sfârșit, nu mai ai motive de îngrijorare.

Rac

Ziua ta este una formidabilă, având în vedere că ai parte doar de bucurii și, mai ales, ai cu cine să le împarți. Un film sau un picnic este prilejul perfect să îi mulțumești acelei persoane pentru că îți este alături. Spre finalul zilei, vei avea o discuție aprinsă care îți va strica buna dispoziție.

Leu

Te pregătești de foarte mult timp să îi faci un cadou potrivit persoanei iubite prin care să îi mulțumești pentru tot ceea ce face pentru tine. Poate lucrurile materiale sunt mai puțin importante și ar trebui să te axezi mai mult pe o declarație de dragoste care să îi umple inima de bucurie.

Fecioară

Este posibil ca în relația de cuplu să ai parte de câteva certuri minore, dar totuși costisitoare. Certurile mărunte, dar repetate, îți pot afecta foarte mult relația. Ai grijă la cuvintele care îți ies pe gură, pentru că o vorbă greșită vine ca un cuțit înfipt în inimă.

Balanță

Încearcă astăzi să faci doar activități de relaxare, poate o zi la Spa. Săptămâna care urmează va fi una foarte aglomerată, atât în plan profesional, cât și personal. Ai grijă la mâncarea pe care o alegi dacă ieși în oraș, pentru că nu vrei să te alegi cu o indigestie.

Scorpion

Ai nevoie de o sumă de bani pe care o datorezi cuiva de câteva zile bune. Te-ar salva ajutorul unui prieten, dar când vine vorba de bani, dispar toți prietenii. Încearcă să mai amâni câteva zile, pentru că în scurt timp e zi de salariu.

Săgetător

Având în vedere că nu stai foarte bine cu situația financiară, un împrumut de la un prieten te va scoate din impas. Pregătește-i o surpriză în zilele următoare ca să îi arăți recunoștința. Fii convinsă că asta îl va surprinde într-un mod plăcut.

Capricorn

Stresul începe încă de la primele ore ale dimineții, iar acest lucru te face să devii agitată și tensionată pe tot parcursul zilei. Seara, o ceartă se va isca între tine și cineva din familie, tocmai pentru că tu nu vrei să lași de la tine. Ai nevoie de mai multă compasiune.

Vărsător

Noua ta iubire pare că îți oferă o viață perfectă. Îți pregătește foarte multe surprize, o întâlnire romantică și poate chiar o vizită la familie. Aveți gânduri mari împreună, iar veștile trebuie anunțate din timp. Poate nu ar strica să vă grăbiți puțin…

Pești

O afecțiune mai veche te paște din urmă, așa că ar trebui să te grăbești să dai o fugă la medic, cât încă nu e prea târziu. Familia te susține și chiar îți recomandă să pleci într-o vacanță, poate într-o zonă cu ape termale. Îți va face bine sănătății și vei reveni mai înviorată ca niciodată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed