HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi, 17 Noiembrie 2016

Horoscop zilnic Joi, 17 Noiembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 914 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-zilnic-Joi-17-Noiembrie-2016.jpg

Taurii dau dovadă de productivitate, cariera Săgetătorilor cunoaște o evoluție pozitivă, iar Vărsătorii dețin anumite avantaje.

Berbec

Prima parte a zilei va fi una destul de tensionată, lucru care te va neliniști destul de mult. Nu reușești să identifici soluția la o problemă cu care te confrunți și găsești constat câte un lucru nou referitor la acest fapt.

Taur

Azi ești foarte productivă și dai dovadă de mult sacrificiu și devotament față de slujba pe care o ai. Acest lucru nu trece neobservat, motiv pentru care există șanse mari ca în cursul zilei de azi să ți se facă o propunere destul de tentantă.

Gemeni

Ești nevoită să transmiți un mesaj echipei cu care lucrezi la locul de muncă. Nu prea pari a fi încântată de acest lucru, însă nici nu ai de ales. Dacă este o veste mai puțin plăcută, ai mare grijă la ce cuvinte apelezi pentru a o transmite.

Rac

Ești în căutarea unei soluții pentru a te putea scăpa de o grijă ce ține de viața personală. Dacă întâmpini dificultăți în acest sens și îți dai seama că durează mai mult decât ai anticipat, ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva.

Leu

Ai mare grijă la atitudinea și comportamentul pe care le adopți, în special față de partenerul de viață. Dacă nu vrei să strici tot ceea ce ați construit până în prezent, este indicat să iei în considerare posibilitatea de a face mici schimbări în ceea ce privește stilul tău de viață.

Fecioară

Nu ești mândră de un lucru pe care l-ai făcut, motiv pentru care porți o luptă cu propria conștiință din zorii zilei și până seara. Ești nevoită să remediezi în cel mai scurt timp întreaga situație, altfel nu vei avea deloc parte de liniște.

Balanță

Afli rezultatul unui test foarte important pe care l-ai dat în cursul zilelor trecute. Poate fi vorba despre un examen, o anumită încercare de viață sau un test de încredere pe care ai fost nevoită să-l dai. Încearcă să fii calmă.

Scorpion

Faci o recomandare în legătură cu o persoană pe care tu o apreciezi destul de mult. Înainte de a te avânta mult prea mult din acest punct de vedere, ar fi bine să mai arunci o privire mai atentă.

Săgetător

Cooperezi foarte bine cu colegii de la locul de muncă sau cu partenerii cu care te afli într-o colaborare. Se pare că viața ta profesională cunoaște azi o evoluție pozitivă, lucru care nu poate face altceva decât să te mulțumească.

Capricorn

Ești nevoită să treci printr-o scenă nu foarte plăcută, însă aceasta nu este provocată din cauza ta. Pici cumva la mijloc și nu știi de ce parte să cazi. Decât să complici lucrurile, mai bine stai de o parte, atât cât îți este posibil să faci acest lucru.

Vărsător

Ești cu un pas înaintea colegilor de la locul de muncă și reușești mereu să te încadrezi în limitele impuse. Dacă vrei să soliciți un anumit lucru, acum este momentul ideal să faci asta…

Pești

Va trebui să treci azi peste un „hop” destul de mare, însă nu ești singură, cei dragi îți sunt alături și sunt pregătiți să facă și să suporte orice de dragul tău. Spre final de zi vei avea parte de o surpriză.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed