HomeStiri Mondene Primele declarații ale soțului Andreei Bănică după ce vedeta a născut! Ce a spus proaspătul tătic?

Primele declarații ale soțului Andreei Bănică după ce vedeta a născut! Ce a spus proaspătul tătic?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 759 views
andreea-banica_480x640 in Stiri Mondene

În această dimineață, Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, ce a primit nota zece din partea medicilor. Emoționatul tătic a povestit mai multe detalii cu privire la fericitul eveniment.

andreea-banica_480x640

„Nu am decis încă numele. Suntem în discuţii, eu vrea unul, Andreea, altul. Până la urmă cred că vor fi amândouă. Sofia e bucuroasă, s-a trezit fără noi. Copilul e sănătos. Andreea s-a simţit foarte bine după operaţie, ne-am sărutat, ne-am îmbrăţişat. Andreea vrea să fie botezul în perioada verii, poate spre sfârşitul verii. Nu e gata camera, iar Andreea a şi spus: «Vezi, am născut şi nu e gata camera»”, a declarat Lucian Mitrea la Antena Stars.

Andreea Bănică a născut prin cezariană un băiețel de de 2,900 de kilograme și 49 de cm. Vedeta a dorit să împărtășească și cu fanii momentul emoționant, așa că a postat pe contul de Facebook o fotografie cu micuțul ei. „Cea mai frumoasă dimineață”, a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Cu câteva ore înainte să nască, Andreea mărturisea că abia așteaptă să-și vadă băiețelul. „Deja număr orele și sunt nerăbdătoare să vină bebe pe lume, pentru că pe interior nu-mi dă pace. Abia aștept să îmi cunosc puiuțul, să îl țin în brațe și să îi întorc bobârnacele pe care mi le-a dat în toată perioada asta”, a scris ea pe blogul său.

15094915_10154302957654753_8470312185798045544_n

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed