HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 13 Iulie 2015

Horoscop zilnic Luni 13 Iulie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Horoscop-zilnic-Luni-13-Iulie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 13 Iulie 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 13 Iulie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Te așteaptă o săptămână plină, iar astăzi trebuie să te destinzi și să te gândești bine la viitoarele acțiuni pe care le vei face. E începutul săptămânii așa că trebuie să împletești cu iscusință munca și momentele de relaxare.

Taur
E posibil să te confrunți cu unele probleme în ceea ce privește creativitatea. Nu-i nimic! O cană de cafea sau un somn odihnitor sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a excela la locul de muncă.

Gemeni
Astăzi e ziua perfectă pentru cumpărături! Lasă toate grijile deoparte și urmează-ți instinctul de cumpărătoare înrăită. Pe deasupra, la finalul zilei este foarte posibil să te întâlnești cu cineva drag la mall.

Rac
Toată ziua o să fii cu capul în acte și alte hârțogării, dar seara este a ta! E momentul perfect să ieși cu prietenele și să vă distrați. Iar un pahar de tequilla este exact ceea ce ai nevoie.

Leu
E psoibil să te cerți cu o persoană apropiată dintr-un motiv stupid. Nu mai fii încăpățânată și fă tu prima un compromis. O să te simți mai împlinită! Cel deștept cedează întotdeauna primul.

Fecioară
Astăzi e ziua în care trebuie să te apuci de treabă.  Câteva emailuri la diverse companii, câteva telefoane și sigur vei obține un interviu pentru job-ul pe care ți-l dorești de mult!

Balanță
Viața ta amoroasă va fi astăzi la un punct de cotitură. Un mesaj de la un fost iubit o să te dea peste cap. Nu fii impulsivă! Cântărește situația cu atenție pentru a nu suferi din nou!

Scorpion
Astăzi vei avea de înfruntat două evenimente neprevăzute. Din fericire, amândouă bune! O să primești vizita unui bărbat cu intenții evidente și vei descoperi un lucru mărunt care-ți va aduce zâmbetul pe buze. Fii cu ochii în patru!

Săgetător
Bani, bani, bani! Numai la asta-ți stă gândul. Cum să plătești toate facturile și să ieși și la o cafea cu cei dragi. O mărire de salariu e aproape, așa că nu-ți mai bate capul!

Capricorn
Nerăbdarea-ți specifică îți poate dăuna. Știu că vrei să ajungi în top cât mai repede, dar trebuie să iei totul pas cu pas. Succesul nu vine ușor. Fii perseverentă și ține capul sus!

Vărsător
Ai trecut prin multe zilele astea și cel mai bine ar fi să lași totul să treacă de la sine. Fii pozitivă și nu te mai uita în urmă. Nu poți da timpul înapoi. Se întrevede o urmă de speranță.

Pești
Ești într-un impas. El vrea să vă mutați împreună, dar tu consideri că e prea devreme. Nu poți face asta dacă ai îndoieli și ți-e frică. Fă totul cu calm și la timpul lor. E timp și pentru căsătorie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed