HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 20 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Marti 20 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Horoscop-zilnic-Marti-20-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 20 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Marti 20 Octombrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Se pare că avansaţi printre colegii de muncă datorită efortului asiduu pe care l-aţi depus pentru a vă atinge ţelul. Nu mai fiţi egoişti şi recunoaşteţi că şi ideile celorlalţi pot fi bune de pus în practică.

Taur
Este o zi excelentă de petrecut alături de cei dragi vouă. Absorbiţi de la ei voia cea bună şi relaxaţi-vă. Nu este una dintre zilele potrivite să iniţiaţi noi proiecte. Vor veni zile mai benefice.

Gemeni
Astrele vă surâd astăzi. Sunteţi puşi pe fapte mari şi vă ajută elanul cu care v-aţi trezit de dimineaţă. Nu ezitaţi să vă faceţi remarcaţi în faţa şefului cu propunerile pe care le-aţi construit cu sârguinţă.

Rac
Nu daţi un pas înapoi în conflictul cu partenerul de cuplu. Este posibil ca acesta să se simtă deranjat de atitudinea pe care o aveţi în faţa lui. Nu uita că într-o relaţie partenerii sunt egali, de aceea, oferă-i un vot de încredere.

Leu
Deşi este 13 octombrie, pentru voi nu este o zi nenorocoasă. Veţi avea parte de un câştig ce vă va lua prin surprindere. Acordaţi mai mult interes sănătăţii voastre. Sunteţi predispuşi la boli ce ţin de sistemul circulator.

Fecioară
Aveţi parte de o zi favorabilă pentru călătoriile în interes de serviciu. Dacă vă veţi decide să participaţi la întruniri de mare anvergură, nu vă panicaţi. Cuvântul de bază al zilei care vă descrie este câştigător.

Balanţă
Bazaţi-vă pe intuiţia pe care o aveţi astăzi în deciziile pe care aveţi de gând să le luaţi. Nu regretaţi că unele persoane au decis să vă abandoneze. Puneţi-vă zâmbetul pe faţă şi încărcaţi-vă cu bună dispoziţie.

Scorpion
Nu fiţi dezamăgiţi că şeful vă ceartă. Pe viitor aceste sfaturi primite într-un mod nu foarte plăcut, vă vor fi de ajutor. Fiţi mai prudenţi cu sănătatea voastră pentru că sunteţi predispuşi la anumite afecţiuni respiratorii.

Săgetător
Vă dovediţi a fi un om de încredere pentru că prietenii voştri vă caută să vă ceară sfaturi. Chiar dacă nu sunteţi în toane bune, compania celor dragi vă face să vă simţiţi bine.

Capricorn
Pe plan profesional lucrurile merg excelent şi sunteţi încântaţi de ceea ce faceţi. Partenerul de cuplu nu este tocmai mulţumit de programul încărcat pe care îl aveţi. Asiguraţi-vă că îi acordaţi timp suficient şi partenerului vostru.

Vărsător
Cu sănătatea staţi bine, iar entuziasmul este la el acasă. Aveţi un avânt incredibil să porniţi acţiuni la locul de muncă. Nu vă sfătuim să faceţi promisiuni deşarte. Nerespectarea lor s-ar putea să îi fac pe ceilalţi să vă critice.

Peşti
Astăzi staţi prost cu banii. Calculaţi-vă cu prudenţă cheltuielile din această zi. La job nu este indicat să faceţi planuri pentru parteneriate. Partenerul de viaţă vă face o mică surpriză şi vă ia într-o călătorie necunoscută.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed