HomeStiri Mondene Ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson vor apărea într-un serial TV!

Ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson vor apărea într-un serial TV!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 711 views
86118547_640x426 in Stiri Mondene

Cartea lui Tavis Smiley, ce va apărea în iunie 2016 şi care prezintă ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson, va fi ecranizată într-un serial TV.

86118547_640x426

Travis, om de televiziune şi avocat al drepturilor omului, a anunţat de această carte încă din 2014. „Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days” se numeşte volumul în care se regăsesc ultimele 16 săptămâni din viaţa starului. Se pare că Travis Smiley a semnat deja un contract cu studiourile Warner Bros pentru adaptarea TV a acestei cărţi.

Pe lângă volumul în care Michael Jackson este actorul principal, Compania Warner Bros doreşte să ecranizeze şi cea mai recentă carte a lui Travis Smiley. Este vorba despre „My Journey with Maya”, în care autorul vorbeşte despre prietenia sa cu poeta Maya Angelou.

Regele pop, aşa cum era supranumit Michael Jackson, a murit pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente. Albumele cântăreţului american s-au vândut în peste 750 de milioane de copii, Michael intrând şi în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor.

Sursa foto: pagesix.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed