HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 14 August 2015

Horoscop zilnic Vineri 14 August 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Horoscop-zilnic-Vineri-14-August-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 14 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 14 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Așteptările prea mari duc la dezamăgiri și distorsionează felul cum vedem lucrurile. În realitate poate e totul bine doar că sub altă formă. Nimic nu urmează în totalitate un plan.

Este o zi bună pentru meditat și pentru proiecte personale. Aerul este prielnic pentru activități creative. O zi în natură va aduce mai mult decât o stare de bine.

Berbec
Berbecii pun prea mult preț pe aspectele fizice și judecă oamenii într-un mod superficial. Vor pierde persoane importante dacă vor continua astfel.
În familie bucuria este în toi. O veste bună îi va surprinde pe nativii Berbec și îi așteaptă o drumeție cu scopul de a întâlni pe cineva.

Taur
O persoană va răni orgoliul Taurilor. Au o părere prea bună despre ei și situația va lua o întorsătură amuzantă. Nu va fi o ceartă, ci mai mult sfaturi constructive.
Taurii trebuie să se îngrijească mai bine de sănătate. Tratarea superficială va ameliora simptomele doar pe moment, cel mai bine ar fi să consulte un medic, poate fi vorba de ceva mai grav.

Gemeni
Creativitatea este punctul forte al zilei, iar Gemenii își încheie ziua cu toate lucrurile puse la punct. Vor termina și treburile casnice, numai bine pentru a ieși în oraș.
Familia critică felul visător de a vedea lucrurile, iar Gemenii se pot simți neînțeleși. Pe ei înșiși trebuie să se mulțumească și să selecteze sfaturile care li se potrivesc.

Rac
Racii sunt amuzanți și își înveselesc prietenii. Ziua va decurge fără evenimente importante, sănătatea ar trebui pusă la punct. Își vor petrece ziua în compania celor dragi.
Nativii din zodia Rac își amână activitățile de muncă. Trebuie să se organizeze mai bine și să își ia în serios sarcinile pentru că își pot încurca partenerii de muncă.

Leu
Munca depusă de Lei pare superficială și neînsemnată. Mereu și-au dorit să facă ceva creativ și acum când au ocazia le iese prost. Trebuie să se antreneze în domeniu și să aibă răbdare pentru că rezultatele vor veni cu pași mici. Pe parcurs vor apărea piedici, dar vor câștiga experiență .

Fecioară
Nativii Fecioară pot părea naivi în fața oamenilor pentru că nu știu să refuze atunci când este cazul. Din comoditate, sau din rușine, preferă să le facă altora pe plac și sa se pună pe ei înșiși într-o lumină proastă.
Un eveniment neplăcut va pune amprenta pe situația financiară a Fecioarelor. Banii vor fi investiți în repararea unor obiecte.

Balanță
Viitorul Balanțelor este influențat astăzi de o întâlnire. Și-au propus să plece într-un alt loc, iar o persoană va ajuta la realizarea acestui plan. Probleme ar fi la partea financiară, unde nu au sprijin. Poate ar fi cazul să apeleze la ajutorul familiei.

Scorpion
Dacă și-au propus un lucru, Scorpionii trebuie să meargă spre el și să nu se abată de la cale. Pot interveni unele amăgiri de moment, important este să nu renunțe.
Pentru persoanele din jur, Scorpionii sunt un exemplu. Prietenii le absorb cuvintele și se pare că tot ceea ce zic au o bază solidă de cunoștințe.

Săgetător
Săgetătorii își pun prea multe întrebări cu privire la un lucru dacă merită sau nu făcut. Mai întâi ar trebui să se apuce de el, să-l examineze, doar așa vor ști dacă e util efortul.
Un membru al familiei poate afecta starea de bine a Săgetătorilor. Nu trebuie luat personal totul, mai bine ar fi să se treacă peste.

Capricorn
Capricornii vor cunoaște oameni noi în compania cărora se vor simți bine, având în vedere că sunt oameni importanți și cu experiență de viață. Totuși, nu trebuie să își ignore vechii prieteni.
Este o zi bună pentru meditat, mai ales că nativii Capricorn se confruntă cu unele probleme personale. Unele lucruri își vor găsi rezolvarea în timp.

Vărsător
Un gest deranjant va strica buna dispoziție a Vărsătorilor. Poate nu a fost făcut cu intenție, oricum trebuie atrasă atenția persoanei respective.
Seara se lasă cu o petrecere la muncă. De mult timp Vărsătorii nu au mai petrecut în compania colegilor și este o ocazie bună de a-i cunoaște și în alte imprejurimi.

Pești
Pericolul la care sunt expuși Peștii va trece și lucrurile se vor calma. Trebuie de luat măsuri de precauție pentru a nu se mai repeta experiența.
În relația de cuplu apar tensiuni, persoana iubită are îndoieli cu privire la stabilitatea relației. Ar fi indicat ca nativii Pești să se pregătească de o discuție serioasă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed