HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 6 Ianuarie 2017

Horoscop zilnic Vineri, 6 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Horoscop-zilnic-Vineri-6-Ianuarie-2017.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri, 6 Ianuarie 2017. Citește horoscopul zilei de Vineri, 6 Ianuarie 2017 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec:
Energia îi definește astăzi pe nativii din zodia Berbec. Spiritul comunicațional și implicarea în activitățile de echipă îi vor face remarcați pe plan social. În această perioadă încărcată se pot baza pe sprijinul prietenilor și al partenerilor de viață.

Berbecii își propun astăzi să facă schimbări pe toate planurile, se vor pierde cu firea la un moment dat, dar își vor găsi echilibrul și calmul în propriile pasiuni (o plimbare, o carte).

Taur:
Pe parcursul zilei de astăzi, Taurii vor primi oferte de muncă. Este o oportunitate bună de a face bani pentru acoperirea unor cheltuieli sau datorii vechi.

O problemă urgentă îi vor face să apeleze la un prieten sau la familie. Este bine să nu își neglijeze sănătatea, deoarece vor avea nevoie de multă energie.

Gemeni:
Gemenii vor afla pe pielea lor ce înseamnă să faci un bine și să îl primești înapoi. Din comoditate vor ignora unele evenimente și oportunități benefice carierei. În decursul zilei de astăzi vor primit sfaturi de la prieteni cu privire la viitorul lor.

Pe partea emoțională, nativii din zodia Gemeni vor avea de câștigat. Se va ivi o persoană specială.

Rac:
Este timpul ca nativii zodiei Rac să iasă din zona de confort și să se adapteze noilor condiții. Surprinzător, aceste schimbări vor fi foarte benefice și le vor aduce o stare de bine.

În toiul stresului și a noilor hotărâri ar fi bine să nu își neglijeze familia, întrucât s-ar putea isca niște certuri.

Leu:
Persoanele născute sub semnul acestei zodii vor avea anumite suspiciuni legate de ele însele și vor căuta să confirme sau să infirme acest lucru. Leii doresc să se afirme și să împărtășească și cu alții propriile idei, care nu sunt deloc banale. Însă, în iubire sunt mai rezervați și nu vor să ofere totul pe tavă, motiv pentru care vor apărea unele confruntări.

Astăzi Leii vor fi mai posesivi din punct de vedere financiar.

Fecioară:
Succesul este la ordinea zilei pentru aceste persoane și vor face investiții pentru viitor: o călătorie, o mașină sau poate un nou loc de muncă. Orice formă ar lua acestea, este bine ca Fecioarele să nu se zgârcească.

Totodată, nativii zodiei Fecioară vor renunța la relațiile care nu mai merită.

Balanță:
Atitudinea prin care Balanțele vor rezolva unele probleme la locul de muncă va produce diferite reacții. Doresc să exprime prin cuvinte multe rezolvarea unor probleme, dar nu pot pune în practică.

Cu toată agitația din jurul lor, Balanțele vor reuși să pună punct unor probleme amânate.

Scorpion:
Optimismul este la ordinea zilei pentru persoanele născute în zodia Scorpion. Se vor implica în diferite acțiuni care îi vor solicita atât intelectual, cât și fizic. Vor fi în compania unor oameni la fel de optimiști ca ei, și împreună vor schița planurile unui nou proiect.

Ar fi bine ca Scorpionii să consulte un medic pentru prevenirea unor boli minore.

Săgetător:
Trecutul se va întâlni cu prezentul, astfel cei născuți sub semnul zodiei Săgetător vor avea ocazia să repare unele greșeli din trecut sau să ia inițiativa pentru a face ceva creativ.

La nivel psihic, Săgetătorii vor analiza situații uitate și vor fi motivați să facă schimbări majore, să călătorească și să experimenteze.

Capricorn:
Nativii zodiei Capricorn vor avea tendința de a judeca aspecte, oameni și situații doar din auzite, fără a cunoaște prea bine anumite aspecte. Spiritul comunicativ lipsește astăzi.

În relația cu familia, aceste persoane vor lua decizii fără a se consulta cu ceilalți. Capricornii se vor dovedi închiși față de anumite abordări.

Vărsător:
Noi oportunități apar în calea Vărsătorilor și este bine ca aceste persoane să nu se grăbească în luarea unei decizii. Vor ieși în evidență prin nonconformism și energie, și au șanse mari să își găsească un partener pe măsură.

Nativii zodiei Vărsător vor trebui să învețe să asculte un sfat, mai ales dacă vine din partea unei persoane importante.

Pești:
Astăzi se va produce ruptura de trecut, iar Peștii se vor orienta spre viitor și oportunitățile care îi așteaptă. Încet-încet vor afla ceea ce vor și vor acționa într-un mod concret. Este o șansă de a ierta și de a trece peste ceva ce le-a făcut rău…

Este posibilă apariția unei tensiuni în relația amoroasă dacă Peștii nu vor comunica împreună cu partenerii de viață.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed