HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 8 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Joi 8 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 733 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/Horoscop-zilnic-Joi-8-Septembrie-2016.jpg

Leii sunt din ce în ce mai apreciați de către cercul lor de prieteni, ziua Scorpionilor este salvată într-un ultim moment iar Capricornii ajung să fie apreciați chiar și de cei care nu aveau încredere în capacităție lor.

Berbec

Te aștepți ca la birou să aibe loc un lucru care este inevitabil. Cu toate acestea, din cauza neatenției unuia dintre colegi, nu se va ajunge la rezultatul pe care cu toții îl așteaptă.

Taur

Vrei să pui capăt la o ceartă pe care ai avut-o cu unul dintre cunoscuți. Deși tu mergi pregătită cu stegulețul de împăcare, atitudinea rece a acestuia nu va fi de folos pentru a te încuraja să îl și fluturi odată ajuns în fața lui.

Gemeni

Ar fi bine să nu te aglomerezi în cursul acestei zile, deoarece cineva drag va avea mare nevoie de ajutorul tău pentru a se scăpa de o grijă care-i macină sufletul. Totuși, dacă ai deja agenda plină, ai putea reprograma pentru o altă zi o parte din sarcini.

Rac

Începe o perioadă care va aduce numeroase schimbări pentru tine. Încearcă să nu te împotrivești acestui lucru, uneori o schimbare este mult mai binevenită decât ai crede și te ajută să mergi înainte mai încrezătoare în forțele proprii.

Leu

Simțul practic de care dai dovadă azi te va ajuta să fii mai apreciată de către prietenii tăi. Laudele nu vor întârzia să apară, însă nu trebuie să lași acest lucru să ți se urce la cap.

Fecioară

Nu prea dai mare importanță lucrurilor ce se petrec la locul tău de muncă. Chiar dacă consideri că un rezultat mai puțin bun ar putea să te influențeze în ceea ce faci, află că te înșeli amarnic în această privință

Balanță

Ziua de azi este o zi dedicată dorințelor. Visezi cu ochii deschiși și trăiești într-o lume în care ești complet izolată de ceilalți. Încearcă totuși să nu te desprinzi total de realitate.

Scorpion

Chiar dacă în primele ore ale zilei ai impresia că vei avea parte de o zi proastă, la amiază are loc ceva ce îți aduce zâmbetul pe buze. Seara se anunță a fi una reușită din numeroase puncte de vedere și vei avea ocazia să te bucuri de momente frumoase alături de partenerul tău.

Săgetător

Ești privată de dreptul de a împărtăși un subiect foarte interesant cu cineva drag. Chiar dacă îți dorești din tot sufletul să faci acest lucru, cineva a găsit o modalitate prin care să te amenințe într-o oarecare măsură.

Capricorn

Ai realizat ceva în cursul zilelor trecute iar acum ajungi să fii apreciată chiar și de cei care erau invidioși sau nu credeau în succesul tău. Ești mândră de tine și ai un motiv să sărbătorești spre final de zi.

Vărsător

Ești nervoasă și vrei să găsești o persoană asupra căreia să transferi vina. Nu vei avea succes din acest punct de vedere și trebuie să te împaci cu ideea că totul se datorează comportamentului și atitudinii adoptate.

Pești

Ești mai mult decât sigură că trebuie să te apuci de un sport nou, unul care te va ajuta să te scapi de stresul pe care-l acumulezi la locul de muncă. Vei discuta cu mai multe persoane pentru a găsi unul care să fie potrivit pentru tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed