HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 7 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Miercuri 7 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 939 views
Horoscop-zilnic-Miercuri-7-Septembrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Leii primesc o veste bună de la persoana iubită, Balanțele primesc o mână de ajutor, iar Săgetătorii sunt mai motivați ca niciodată să ducă lucrurile la bun final.

Horoscop-zilnic-Miercuri-7-Septembrie--2016

Berbec

Ești mai încrezătoare în forțele tale azi, motiv pentru care soliciți superiorilor tăi să-ți acorde și ție posibilitatea de a lua parte la un proiect care este în derulare. Devii foarte emoționată și aștepți să vezi ce răspuns vei primi din partea lor.

Taur

Faci planuri pentru seara aceasta, dar, în ultimul moment, cei care trebuiau să îți țină companie te vor anunța că va avea loc o schimbare. Va trebui să revizuiești programul și să faci unele modificări.

Gemeni

Înainte de a stabili ceva, ar trebui să te asiguri că toată lumea este de acord cu ceea ce intenționezi să faci, mai ales acele persoane care ar trebui să ți se alăture. Dacă nu faci asta, să nu te surprindă faptul că vei rămâne pe cont propriu.

Rac

Dimineață ți se va da deșteptarea de către una dintre rude. Se pare că aceasta vrea să îți transmită ceva important și nu mai poate amâna acest lucru. Cu siguranță nu vei fi foarte încântată de asta.

Leu

Primești o veste bună pe la jumătatea zilei. Cel mai probabil este ceva legat de planurile pe care le-ai făcut pentru weekend. Deși ai venit cu o idee destul de bună, se pare că partenerul tău va reuși să te întreacă.

Fecioară

Dacă nu vrei să înveți ceva nou azi, ar fi bine să refuzi o invitație pe care ai primit-o recent. Probabil există o altă persoană care să fie interesată de acest lucru, așa că ar trebui să-i oferi oportunitatea și nu să-i furi această ocazie.

Balanță

Ești neliniștită și nu reușești să te concentrezi asupra a ceea ce ai de făcut. Cineva drag va observa acest lucru și nu va rămâne imun. Va sări în ajutorul tău și totul va reveni la normal.

Scorpion

Afli ceva despre unul dintre amici, ceva ce pare a fi destul de sumbru. În cazul în care consideri că trebuie să-i aduci la cunoștință acest lucru, ar trebui să o faci cât mai devreme, altfel lucrurile s-ar putea încheia destul de nasol.

Săgetător

Ai avut parte de o mică nereușită, iar acest lucru te motivează azi să nu renunți la un lucru. Vei rămâne fermă și vei continua să faci ceea ce ai de făcut, chiar dacă acest lucru nu va fi unul ușor.

Capricorn

Azi vei fi ca un detectiv pasionat de munca sa. Vei investiga ceva ce ține de viața de familie, dar dacă vei afla un lucru destul de periculos sau ieșit din comun, ar fi bine să ai mare grijă cu cine vei împărtăși acest lucru.

Vărsător

Ești foarte ocupată azi și fugi dintr-un loc în altul. Urmeză să ai parte de vizita unor rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp și vrei să te asiguri că totul este perfect pentru momentul în care vor intra în căminul tău.

Pești

Vrei să porți o discuție cu unul dintre prietenii tăi, însă nu reușești să dai de el sub nici o formă. Încearcă să nu te enervezi din această cauză, este posibil ca acesta să se confrunte cu niște probleme pe care nu le cunoști.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed