HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 18 Iulie 2016 – Leii se scapă de griji, Săgetătorii au parte de o surpriză din partea persoanei iubite

Horoscop zilnic Luni 18 Iulie 2016 – Leii se scapă de griji, Săgetătorii au parte de o surpriză din partea persoanei iubite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 785 views
Horoscop-zilnic-Luni-18-Iulie-2016-–-Leii-se-scapă-de-griji-Săgetătorii-au-parte-de-o-surpriză-din-partea-persoanei-iubite in Horoscop pentru fiecare zodie

Leii se scapă de griji, Săgetătorii au parte de o surpriză din partea persoanei iubite iar Peștii primesc undă verde în derularea unei sarcini mult dorite.

Horoscop zilnic Luni 18 Iulie 2016

Berbec

Planurile tale nu vor ieși conform așteptărilor, însă acest lucru nu trebuie să te împiedice în a încerca din nou. Indiferent ce piedici îți ies în cale, mereu trebuie să mergi înainte și nu trebuie să cedezi.

Taur

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție factorilor externi, uneori aceștia pot fi mult mai periculoși decât te aștepți. Nu te culca pe-o ureche și încearcă să fii cu ochi-n patru în cursul zilei de azi, atât la muncă cât și acasă.

Gemeni

Se pare că te apucă dorul de o perioadă ce ține de trecutul tău. Dacă consideri că nu poți să treci peste un anumit aspect, ar fi bine să discuți cu cineva despre acest lucru. Poate odată eliberată de gând vei reuși să mergi înainte cu mintea limpede.

Rac

Sperai ca unul dintre colegii de la locul de muncă să îți sară în ajutor în ceea ce privește derularea unui proiect. Cu toate acestea, există șansele să rămâi pe cont propriu. Adună-ți forțele și concentrează-te!

Leu

Reușești să te scapi de o grijă care nu îți mai dădea pace de ceva timp. Vei putea să te concentrezi de acum și asupra altor aspecte, în special asupra ceva ce îți face și plăcere.

Fecioară

Ar fi bine să nu forțezi lucrurile dacă vezi că acestea nu vin de la sine, sau cel puțin așa cum ar fi normal. Decât să te obosești degeaba și să pici și într-o lumină proastă, mai bine ți-ai vedea de treabă.

Balanță

Deși aveai programată o întâlnire foarte importantă azi, fie la muncă fie înafara acesteia, se pare că lucrurile se vor schimba. Șansele ca aceasta să fie amânată sunt foarte mari, însă acest lucru nu te supără deloc.

Scorpion

Te pregătești de o scurtă călătorie al cărei scop nu are nici o legătură cu locul de muncă. Vrei să te interesezi de anumite aspecte, iar pentru a putea avea o imagine mai clară, va trebui să faci această deplasare.

Săgetător

Partenerul de viață îți face o surpriză la care oarecum te așteptai, însă nu credeai că vei avea parte de ea atât de devreme. Se pare că acesta este atent cu tine și încearcă mereu să îți facă ziua mai frumoasă.

Capricorn

Încearcă să nu te întinzi mai mult decât îți permite plapuma. Situația financiară nu va fi una foarte avantajoasă, motiv pentru care trebuie să acorzi mare atenție cheltuielilor pe care le faci în cursul zilei de azi.

Vărsător

Ești plină de energie și nu găsești o modalitate bună prin intermediul căreia să o poți consuma. Nu trebuie să te îngrijorezi, odată ce te întâlnești cu persoana iubită, vei scăpa de „grija” aceasta.

Pești

Primești undă verde în ceea ce privește o activitate ce ține de locul tău de muncă. Ai acum ocazia să îți pui în evidență calitățile pe care le ai, lucru care va spori șansele de a obține o avansare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed