HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marți, 28 Martie 2017

Horoscop zilnic Marți, 28 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 742 views
Horoscop-zilnic-Marți-28-Martie-2017 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii trebuie să fie mai atenți atunci când își aleg prietenii, Balanțele ar trebui să gătească mai des, iar Peștii trebuie să se detașeze de rețelele sociale în timpul serviciului.

Horoscop-zilnic-Marți-28-Martie-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ar trebui să lași deoparte activitățile neimportante și să te implici mai mult în relație. Dacă depui puțin efort, vei reuși să te implici atât în viața de cuplu, cât și în cea de birou. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut la serviciu, ar trebui să-ți selectezi prioritățile.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Astăzi este ziua în care trebuie să faci acea curățenie generală, la care te gândești de două săptămâni. Astfel, vei putea să schimbi, în sfârșit, mobila de bucătărie. Albul este cea mai bună alegere.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Persoana pe care astăzi o consideri cea mai bună prietenă este posibil ca mâine să te dezamăgească. Fii mai reticentă atunci când îți alegi prietenii cu care împarți secrete.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Amenajează-ți grădina așa cum ți-ai dorit mereu. Este cel mai bun mod de a investi banii pe care tocmai i-ai câștigat. Cumpără multe reviste dedicate grădinii și casei. Inspiră-te și amenajează locul în care îți dorești să îți savurezi cafeaua în fiecare dimineață.

LEU (23 iulie – 23 august)

Vestea proastă pe care o vei primi astăzi te va pune pe gânduri în prima jumătate a zilei. Va trebui să iei o decizie importantă și ar fi bine să ceri sfatul celui mai bun prieten. În a doua jumătate a zilei te vei simți mai eliberată și vei fi mai productivă. Trebuie să existe și zile care nu încep tocmai bine.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Latura ta sensibilă iese la iveală atunci când ești văzută lăcrimând, în timp ce vizionezi dramele nominalizate la Oscar. Nu este un lucrul rău. Totuși, ar fi bine să nu lași pe oricine să vadă această latură.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Astăzi ai chef de gătit. Nu te lăuda și nu îți chema prietenii pentru degustare înainte de a vedea produsul final. Este bine să ai încredere în tine, dar oricine poate să mai și gafeze. Tot masa în oraș rămâne, pentru tine, cea mai bună alegere.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Dacă te gândești să deschizi o afacere, acum e cel mai bun moment să cauți cea mai bună soluție. Caută un asociat și îndeplinește-ți visul.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Lasă grijile deoparte și caută noi soluții pentru rezolvarea problemelor. Dacă astăzi ai impresia că problemele tale nu au rezolvare, mâine vei râde și vei conștientiza că era doar o perioadă mai anxioasă.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu reușești să te ții de dieta pe care abia ai început-o? Nicio problemă. Bazează-te pe sport, mergi la sală, mergi pe jos la birou și urcă scări. Vei vedea schimbări pozitive, după primele săptămâni.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astăzi nu trebuie să iei contact cu veștile proaste. Nu citi știri negative și nu te uita prea mult la televizor. Ar putea să te influențeze negativ. Ia-ți energia doar din muzica bună!

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

La serviciu ești solicitată din plin. Pentru a putea face față, trebuie să te detașezi total de telefon și de rețelele sociale și să-ți faci doar treaba. Vei fi mult mai productivă și vei termina mai repede decât ți-ai putea imagina…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed