HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri, 29 Martie 2017

Horoscop zilnic Miercuri, 29 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 871 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Horoscop-zilnic-Miercuri-29-Martie-2017.jpg

Peștii nu se pot dezlipi de seriale, Gemenilor li se face dor de „acasă”, Leii își schimbă, în sfârșit, garderoba, iar Fecioarele au încetat în a face pe inabordabilele. Toată lumea simte că a venit primăvara.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Odată cu venirea primăverii, în viața ta apare și o relație nouă. Analizează greșelile din trecut și încearcă să nu le repeți. Dacă merită cu adevărat să te implici, încearcă să te dedici total. Deși poate uneori nu ai chef să dai explicații, să ieși la întâlniri și să trimiți inimioare, gândește-te că orice relație începe așa. Nu te-ai săturat să te întrebe prietenii de ce ești încă singură?

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Ar fi timpul să mai renunți la gătitul zilnic și să iei mai des masa în oraș. Merită să te răsfeți, după toate eforturile depuse la serviciu. Ieși în oraș mai des, mergi la shopping sau invită-ți prietenele la un pahar de vin.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Fă-ți timp, urcă-te în mașină și trage o fugă acasă la ai tăi. Cu siguranță se vor bucura, iar timpul petrecut împreună va fi unul calitativ. Apreciază lucrurile mărunte și nu te mai gândi doar la job și bani.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Roagă-ți colegii să te ajute atunci când nu reușești să duci o sarcină la bun sfârșit. Nu te plafona. Lucrul în echipă este întotdeauna mai productiv. Nu te rușina. Cere-le ajutorul și, astfel, fă-ți noi prieteni!

LEU (23 iulie – 23 august)

De când promiți că îți vei schimba garderoba? Astăzi este cel mai bun moment să o faci. Donează toate hainele pe care nu le mai porți și răsfață-te la o sesiune de shopping, alături de cea mai bună prietenă.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Colegul nou de la birou îți face ochi dulci? Dă-i o șansă! Cine știe ce poveste de dragoste se naște dintr-o simplă întâlnire? Dacă observi că nu este pe placul tău, spune-i politicos. Cu siguranță veți rămâne prieteni, iar el va aprecia că nu l-ai respins.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Analizează ofertele și achiziționează cât mai repede biletele pentru concediul din vară. Mereu gândești mai bine atunci când nu ești presată de timp. Învață să nu mai faci totul pe ultima sută de metri.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Începe ziua printr-o ședința foto. Pozează-ți outfit-ul și postează-l pe Instagram. Vei primi aprecieri și te vei simți mult mai încrezătoare. Nu uita să schimbi adidașii cu pantofii roșii cu toc.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Deadline-urile te stresează din ce în ce mai tare și simți că nu mai poți face față. Scapă de stres printr-o sesiune de jogging. Te vei simți mult mai bine și mai eliberată. Problemele minore îți dau cea mai mare bătaie de cap.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Te simți lipsită de inspirație? Nu știi cu ce să te îmbraci? Nu știi ce să mănânci? Descarcă aplicația Pinterest! Nu te vei mai putea despărți de ea. Va deveni sursa ta zilnică de inspirație.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Dacă ai impresia că nu te mai înțelegi deloc cu partenerul, nu da vina pe el. Poate este de vină vremea, stresul de la job sau, pur și simplu, nu ați mai ieșit de mult în oraș, singuri. Lasă ieșirile cu prietenii pentru altă dată și fă-ți timp doar pentru el. Cu siguranță va aprecia o astfel de inițiativă!

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Serialele îți ocupă tot timpul. Dacă nu ești la job, ești în pat, uitându-te la seriale. Nici vremea frumoasă nu poate să te scoată din casă. Ia totuși o pauză, dacă ai insomnii și până acum nu ți-ai dat seama că acesta este motivul…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed