HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 10 August 2016 – Fecioarele au un motiv să zâmbească iar Scorpionii dețin un as în mânecă

Horoscop zilnic Miercuri 10 August 2016 – Fecioarele au un motiv să zâmbească iar Scorpionii dețin un as în mânecă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Miercuri-10-August-2016-–-Fecioarele-au-un-motiv-să-zâmbească-iar-Scorpionii-dețin-un-as-în-mânecă.jpg

Berbec

Începi ziua prin a te ocupa de o sarcină care a rămas în faza de „stand by”. Se pare că zilele trecute motivația ta nu a fost una de invidiat iar acum trebuie să recuperezi din această cauză, altfel vei avea din nou o agendă încărcată.

Taur

Unul dintre cunoscuți va apela la ajutorul tău. Fie este vorba de un ajutor financiar, fie de o favoare care nu se rezumă neapărat la un împrumut. Acest lucru nu te va încânta prea mult, însă nu vei avea de ales.

Gemeni

Una dintre rude este cauza unei griji pe ca o vei avea pe cap în cursul zilei de azi. Se pare că aceasta va intra într-un bucluc și va trebui să ai grijă ca acesta să nu se transforme într-un adevărat dezastru.

Rac

Vei participa la o mică reuniune la care vor lua parte mai mulți cunoscuți. Subiectele abordate vor fi de un mare interes pentru tine și vei avea ocazia să prezinți niște idei pe care le ai, unele care fac referire la un proiect de grup.

Leu

Fii cu ochii în patru pe tot parcursul acestei zile. Cineva este pe punctul de a comite o greșeală, iar vina o va transfera asupra ta. Nu reușești să îți dai seama de ce comite acest act, însă ar trebui să fii atentă pe viitor la comportamentul acestei persoane.

Fecioară

Primești o mică atenție din partea unei cunoștințe. Se pare că aceasta îți cunoaște foarte bine gusturile și vrea să se asigure mereu că ziua ta este frumoasă. Cu siguranță va reuși să îți fure un zâmbet.

Balanță

Se instalează o schimbare în viața ta, una de care nu erai conștientă sau atenționată dinainte. Chiar și așa, nu te supără deloc acest lucru. Ești receptivă și accepți lucrurile noi ce vin odată cu această schimbare.

Scorpion

Intrii în posesia unei informații destul de prețioase. Dacă vei putea să o păstrezi numai pentru tine, vei avea un mare avantaj față de colegii tăi pe viitor. Fii cu băgare de seamă.

Săgetător

Ai multe de făcut azi, însă motivația ta cam lasă de dorit. Dacă nu vrei să rămâi în urmă cu treaba, ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva.

Capricorn

De la primele ore ale dimineții vei afla că trebuie să faci o scurtă călătorie în interes de servici. Acest lucru nu te deranjează. Parcă prinde bine uneori o mică schimbare de mediu.

Vărsător

Chiar dacă tu crezi că cei din jur nu sunt atenți la ceea ce faci sau spui, să ști că mereu este un „cineva” care urmărește în mod atent orice mișcare pe care o fac cei din jur. Ar trebui să ai grijă la acțiunile întreprinse, dar și la ceea ce scoți pe gură.

Pești

Ziua ta se anunță a fi una liniștită și lipsită de orice tensiune. Trebuie doar să îți respecți programul și totul va merge ca pe roate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed