HomeStiri Mondene Dragoste cu năbădăi! Lindsay Lohan, agresată în public de iubitul său!

Dragoste cu năbădăi! Lindsay Lohan, agresată în public de iubitul său!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 789 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/lindsay-lohan.jpg

Nu toate relațiile de dragoste au parte de romantism. Este și cazul lui Lindsay Lohan, vedeta trecând, de curând, prin momente deloc plăcute. Mai exact, actrița a fost agresată în public de către iubitul său milionar, Egor Tarabasov.

lindsay-lohan

Evenimentul a avut loc pe o plaja din Mykonos, acolo unde cuplul a sărbătorit ziua de naștere a actriței. Însă petrecerea s-a lăsat cu o ceartă de pomină, la care s-au adăugat și agresiuni fizice. Momentele au fost surprinse de paparazzi, imaginile devenind, în scurt timp, virale.

Se pare că Lindsay și Egor s-au despărțit în urmă cu două săptămâni. „Nicio femeie nu poate fi lovită în asemenea fel şi să continue relaţia cu acel bărbat”, a declarat ea. „Am realizat imediat că nu putem rămâne într-o relaţie doar pentru că ne iubim”, a mai spus ea.

“Trebuie sa închei socotelile cu Egor. Îl iubesc, însă nu mai am încredere în el și nu mă simt în siguranță în preajma lui. Știu ca nu sunt un înger, însă chiar am încercat să fac relația să meargă. I-am propus să mergem la terapie pentru cupluri, însă m-am lovit de refuzuri”, a mai adăugat actrița.

Vedeta a avut, împreună cu milionarul rus, o relație de 10 luni de zile și plănuiau să se căsătorească anul viitor. „Tot ce îmi doream era să mă mărit și să mă stabilesc la casa mea. Îmi doresc patru copii, iar eu și Egor am vorbit mult timp despre ideea unei familii numeroase”.

Sursa foto: Hepta

https://www.youtube.com/watch?v=BplkBvMuOp0

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed