Andreea Bălan s-a căsătorit pe plajă în California. Vedeta a făcut publice primele fotografii

Share

Andreea Bălan și partenerul ei de viață s-au căsătorit zilele trecute într-o ceremonie discretă care a avut loc pe o plajă din California. Vedeta a radiat de fericire în ziua cea mare, alegând o rochie lejeră și un buchet în culori pastelate.

andreea-balan-s-casatorit-california-pe-plaja-vedeta-facut-publice-primele-fotografii

Deși aveau o relație de mai mulți ani, Andreea Bălan și partenerul ei de viață, George, nu s-au gândit niciodată să se și căsătorească. Acum însă, când a venit pe lume și primul lor copil, au simțit nevoia să-și unească destinele și au ales să o facă într-o ceremonie discretă, pe o plajă din California, așa cum bărbatul visa încă de când era copil.

„George, când era mic și se uita la acel serial, Sunset Beach, își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă… nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la zece ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui, pe 15 ianuarie”, a povestit în urmă cu ceva timp artista.

Vedeta a optat pentru o rochie albă lungă, brodată în partea de sus, și un buchet mare de flori în culori pastelate. Părul a fost coafat ușor, fiind lăsat pe spate, iar machiajul a fost unul foarte discret. Bărbatul a optat pentru o cămașă albă, potrivită pentru petrecerile de acest fel. Cei doi și-au dorit discreție maximă, motiv pentru care la eveniment au participat doar câțiva prieteni apropiați.

Andreea Bălan și George le-au dat vestea fanilor postând aceeași fotografie pe conturile lor de socializare. În timp ce vedeta a scris în descriere „fericire, iubire și împlinire”, bărbatul a fost mult mai punctual: „cel mai iubit dintre pământeni”…

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de cinci luni, Ella Maya, care nu a luat parte la căsătoria părinților ei, aceasta rămânând acasă cu mama artistei. La întoarcerea în țară, Andreea Bălan și soțul ei vor organiza botezul copilei.

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news