Home Horoscop zilnic Vineri, 9 Decembrie 2016

Horoscop zilnic Vineri, 9 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
717 views 3 minute timp de citit

Peştii şi Balanţele reuşesc să se odihnească, Capricornii vor prinde curaj şi vor încerca lucruri noi, iar Leii dispun de resursele necesare pentru a le face ziua mai frumoasă celor din jur.

Horoscop-zilnic-Vineri-9-Decembrie-2016

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Veți avea o zi productivă. Trebuie să vă concentrați atenția asupra persoanei iubite pe care ați cam neglijat-o în ultimul timp. Evitați, pe cât posibil, conflictele de orice natură.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Uneori aparenţele pot înşela, de aceea este bine să aveţi grijă când vine vorba despre noile cunoştinţe. Nu vă asumaţi prea multe răspunderi, concentraţi-vă asupra câtorva importante şi ţineţi cont de faptul că graba strică treaba.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Problemele de la locul de muncă vă ţin mintea ocupată şi azi. Trebuie să vă destindeţi puţin, deoarece în caz contrar riscaţi să stricaţi buna dispoziţie a celor din jur. Pe plan personal lucrurile se aşază pe făgaşul dorit, însă trebuie să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vă este greu să vă înţelegeţi cu cei din jur, iar modul în care alegeţi să exprimaţi ceea ce gândiţi poate fi interpretat greşit de către unele persoane. La finalul zilei, cineva drag vă poate surprinde cu o vizită. Totodată, dacă simţiţi lipsa cuiva, astăzi este indicat să reluaţi vechile legături.

Leu (23 iulie – 22 august)

Încrederea în sine şi pozitivitatea sunt cuvintele cheie care vă caracterizează azi. Nimic nu pare imposibil, iar persoanele din jur sunt inspirate de ideile voastre. Debordaţi de energie, astfel că reuşiţi să duceţi la capăt tot ceea ce v-aţi propus.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pot apărea unele probleme legate de familie, însă atât timp cât veţi colabora cu cei implicaţi, totul se va rezolva în timp record. Pe plan personal, chiar dacă au existat tensiuni în ultimul timp, azi se vor găsi soluţii pentru o mare parte dintre neînţelegeri.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

După o săptămână lungă şi încărcată, azi reuşiţi în sfârşit să vă odihniţi. Persoana iubită vă poate surpinde cu un cadou sau cu o ieşire neplanificată. Puţină socializare vă face bine, aşa că nu trebuie să vă ignoraţi prietenii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dat fiind faptul că ați avut o săptămână încărcată, vi se recomandă să luați o scurtă pauză și să vă relaxați. Deși weekendul a început, ar trebui să evitați locurile aglomerate și petrecerile zgomotoase. Spre finalul zilei găsiți conjunctura ideală pentru a vă pune ordine în gânduri.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De-a lungul zilei pot apărea diverse probleme care vor necesita implicarea dumneavoastră proactivă. Păstrați-vă calmul și încercați să gândiți limpede. La finalul zilei, efortul vă va fi recunoscut.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua de azi este una propice pentru a experimenta lucruri pe care doreați să le încercați de mult timp. Ieșiți din zona de confort, iar noi oportunități nu vor întârzia să apară.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deși vă confruntați cu probleme când vine vorba de exprimarea sentimentelor, cu ajutorul sfaturilor primite din partea unui apropiat reușiți să expuneți exact ceea ce simţiţi. Când vine vorba de luarea unor decizii, nu vă lăsați influențați de părerea majorității, căci originalitatea și creativitatea vă vor fi apreciate la finalul zilei.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Liniștea este laitmotivul zilei de azi. Aveți o zi ușoară, iar spre seară se anunță o ieșire cu prietenii. Pot apărea câteva probleme cu caracter personal pe care nu le-ați anticipat, însă reușiți să le rezolvați cu brio.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed