HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătăţii pentru luna octombrie 2015

Horoscopul sănătăţii pentru luna octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscopul-sănătăţii-pentru-luna-octombrie-2015.jpg

Se pare că horoscopul sănătăţii se află pe ultimile locuri când vine vorba de căutările persoanelor interesate şi celor care cred cu tărie în astre. Suntem mult mai preocupaţi de celelalte aspecte din viaţă noastră şi avem tendinţa să uităm cu desăvârşire de cel mai important: sănătatea.

În continuare, vom vedea ce ne prezic astrele pentru fiecare dintre noi, care este horoscopul sănătăţii pentru luna octombrie şi la ce trebuie să ne aşteptăm.

Berbec
Evitaţi pe cât posibil în această lună eforturile de orice fel, intelectuale sau fizice. Nu vă suprasolicitaţi şi nu începeţi să va administraţi singuri diferite tratamente. Sunt multe soluţii pentru starea dumneavoastră.

Taur
Duceţi lipsa de energie şi sunteţi uşor letargic. Nu sunt probleme grave la orizont în afară de cele menţionate, ce sunt foarte uşor de ţinut sub control. Mai multă atenţie la obiectele de uz casnic!

Gemeni
Aveţi o stare mai precară a sănătăţii de ceva timp, însă acum este momentul să urmaţi sfaturile medicilor, să va ţineţi de tratamente şi chiar să aveţi parte de unele intervenţii chirurgicale mai minore.

Rac
Dacă întâmpinaţi vreo problema medicală, să fiţi sigur că veţi găsi soluţiile – cu sau fără ajutorul medicilor. Sunteţi cât se poate de sănătos, însă, n-ar strica să acordaţi atenţie fiecărui aspect.

Leu
Mare grijă la probleme cauzate de dinţi – pot ascunde afecţiuni mai grave care vă pot da bătăi mai mari de cap. N-ar fi rău să aveţi alături o persoană de încredere, deoarece veţi avea nevoie de susţinere.

Fecioara
Nu se prevede nici un fel de afecţiune gravă sau dificilă la orizont. Aveţi grijă doar la răceli sau la dureri de cap, deoarece acestea sunt destul de frecvente în cazul dumneavoastră.

Balanţă
Aţi avut parte de unele neînţelegeri cu medicii specialişti şi acele erori v-au pus pe gânduri. Toată luna o veţi aloca acestor cercetări şi nu va veţi lăsa până nu veţi găsi exact răspunsurile de care aveaţi nevoie.

Scorpion
Ei bine, dacă din toate punctele de vedere vă merge bine, când vine vorba de sănătate, întâmpinaţi unele probleme. Sunteţi predispus la tot felul de accidente la locul de muncă. Multă atenţie!

Săgetător
În sfârşit se aliniază Planetele şi pentru dumneavoastră. Primiţi răspunsuri pe care le-aţi aşteptat de mai bine de doi ani de zile. Nu va bucuraţi prea tare deoarece nu veţi scăpa de tratamente.

Capricorn
La asta sigur nu v-aţi fi aşteptat- la primele semne că îmbătrâniţi! Indiferent de vârstă, veţi reuşi să va indispuneţi de-a binele. Bine măcar că aveţi alături pe cine trebuie şi va aduce pe linia de plutire.

Vărsător
Mare grijă la ce consumaţi, deoarece aveţi tendinţa să exageraţi cu unele feluri de mâncare ce nu va fac chiar bine – mai ales dacă suferiţi deja de unele afecţiuni. Ţineţi-va de tratamente!

Peşti
Sunteţi pus pe drumuri pentru rezolvarea unor probleme medicale mai grave sau mai dificile. Aveţi de unde alege când vine vorba de tratamente, aşa că încercaţi să nu va impacientaţi. Nu aruncaţi vina asupra partenerului de viaţă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed