HomeHoroscop Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2023 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2023 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 314 views
Horoscop saptamanal 28 august - 3 septembrie 2023 pentru toate zodiile

De la trecerea Mercurului prin Fecioară la influența Lunii Noi, săptămâna aceasta este plină de energie și oportunități pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie) Săptămâna aceasta, intuiția ta poate atinge un nivel record. Este un moment bun să te concentrezi pe relațiile interpersonale și să te reorientezi spre obiectivele personale. Pe măsură ce Mercur traversează casa a VI-a, pot apărea oportunități profesionale.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Datorită influenței Lunii Noi, ești încurajat să iei inițiativă în proiecte noi. Sentimentul de regenerare și renaștere te va învăluie, încurajându-te să iei decizii importante cu privire la viitor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) Săptămâna aceasta aduce o oportunitate de a te conecta cu latura ta creativă. Este posibil să descoperi talente ascunse sau să fii inspirat să începi un nou hobby. Relații stabilite de mult timp pot beneficia de o revigorare.

Rac (21 iunie – 22 iulie) Cu Mercur în Fecioară, este timpul să te organizezi mai bine, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Echilibrul este cheia succesului tău această săptămână.

Leu (23 iulie – 22 august) Energia săptămânii te împinge să îți iei riscuri calculate în carieră. Cu încredere și determinare, este posibil să ajungi în locuri pe care nu le-ai imaginat niciodată.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) În această săptămână, ești în centrul atenției, iar energia pozitivă a Mercurului îți amplifică abilitățile de comunicare. Este un moment bun pentru a începe proiecte noi și a face planuri pe termen lung.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) Relațiile personale sunt în centrul atenției tale. Este timpul să te reconectezi cu persoanele dragi și să îți petreci timpul în medii liniștite, care îți oferă pace și echilibru.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Luna Nouă aduce oportunități de a-ți reevalua obiectivele financiare. Cu o abordare prudentă și o planificare atentă, poți face pași importanți în direcția prosperității.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Săptămâna aceasta, entuziasmul și pasiunea te vor ghida. Având în vedere aceste energii, este un moment propice pentru a începe noi aventuri și a îmbrățișa schimbările.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Reflectă asupra nevoilor tale emoționale și spirituale. Meditația și introspecția pot fi extrem de benefice, oferindu-ți o mai bună înțelegere a direcției tale în viață.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Împărtășește-ți visele și aspirațiile cu ceilalți. Cu sprijinul prietenilor și al familiei, poți atinge obiective pe care le considerai inaccesibile.

Pești (19 februarie – 20 martie) Conectarea cu natura poate avea efecte terapeutice. Fă-ți timp pentru a te relaxa în aer liber și pentru a te reconecta cu elementele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed