HomeHoroscop Horoscop săptămânal Vărsător 24 – 30 Aprilie 2017

Horoscop săptămânal Vărsător 24 – 30 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 759 views
Horoscop-săptămânal-Vărsător in Horoscop

Horoscopul săptămânal pentru Vărsător pune în prim-plan independența financiară a Vărsătorilor și ambiția de care dau dovadă, în permanență, la locul de muncă.

Horoscopul saptamanii pentur Varsator

Deși pare total neașteptat, Vărsătorii care au avut parte de o lungă perioadă de singurătate, în sfârșit vor fi împliniți din punct de vedere emoțional, în urma unei întâlniri neașteptate cu un prieten din copilărie.

BANI

Stai extrem de bine la capitolul financiar, iar acest lucru este datorat faptului că muncești din greu pentru fiecare bănuț. Nu te plângi niciodată de nimic pentru că nu duci lipsă de venituri consistente. Ai știut mereu cum să investești și de aceea acum ești împlinită din punct de vedere financiar. Îți permiți să îți cumperi tot ce îți dorești, iar acest lucru îți oferă o satisfacție imensă. Ești o femeie independentă și nu ai nevoie de ajutor financiar din partea nimănui.

CARIERĂ

Ești o femeie extrem de muncitoare, iar în această perioadă îți dedici tot timpul proiectelor. Nu îți imaginezi cum ar fi viața ta dacă ai fi mai liberă și nici nu îți dorești să vezi ce presupune acest lucru. Îți place să muncești, să lucrezi în echipă, să îți coordonezi subalternii și iubești să primești laude de la cei din jurul tău.

Cariera este totul pentru tine și de aceea ești mereu interesată de creșterea profesională. Participi mereu la traininguri pentru a învăța cât mai multe, iar asta te face extrem de fericită și de împlinită. Încerci să „furi” câte ceva de la fiecare, iar acest lucru te face cu adevărat bună în tot ceea ce faci. Încerci mereu să înveți ceva nou, iar acest lucru este, întotdeauna, extrem de apreciat de toți cei din jurul tău.

DRAGOSTE

Deși ești singură de o perioadă lungă și ai impresia că este imposibil să apară cineva în viața ta, această săptămână va veni cu surprize mari. Vei constata că un prieten din copilărie se angajează la firma la care lucrezi tu și, fiind singura pe care o cunoaște, încearcă să se apropie de tine înainte de a interacționa cu alți colegi.

Vor apărea ieșiri în oraș, plimbări nocturne și vizite la cinema, iar acest lucru vă va apropia mai mult decât ți-ai fi imaginat vreodată. În urma acestor întâlniri aparent puerile, între voi se naște ceva mai mult decât o prietenie frumoasă și totul se va dezvolta într-o adevărată poveste de dragoste. Radiezi de fericire și nu îți vine să crezi cum, doar într-o săptămână, ai reușit să te atașezi de cineva și să te simți atât de bine. Valorizează această șansă care ți s-a dat și nu îi da cu piciorul doar din cauza faptului că ești obișnuită să fii singură și independentă din toate punctele de vedere…

Această relație nouă te va face să excelezi pe toate planurile, iar acest lucru îți va face foarte bine. Vei radia de fericire și vei fi mai împlinită ca niciodată. Din acest punct de vedere, pentru tine, această săptămână va fi cea mai bună din ultimii ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed